søndag 21. januar 2018

Potensiale


NLP (Nevro Lingvistisk Programmering) er læren om hvordan sanser, språk og handlinger påvirker hvordan vi forholder oss til eget liv. Vi har alltid et mye større potensial enn vi utnytter. Med NLP får du frem de beste ressursene i deg selv!


Skap de forandringene du selv vil ha, oppdag hva du virkelig vil, få motivasjon og entusiasme, gi slipp på angst og andre uønskede følelser, få personlig vekst og tilgang på dine egne ressurser. Om du føler du har bekymringer, dårlig samvittighet, dårlig selvtillit, problemer med stress, røyk, alkohol eller vekt, så er NLP metoden å bruke.


Det ble skitur på jordet og ski på tv i dag også, så denne helga har vært aktiv både for meg og hundene. Jammen ble sengene skiftet på også, til og med vasket og hengt opp igjen til tørk. Må si meg fornøyd med det glimtet av husmorgen. Så lenge snøen holder seg så drar ikke hundene inn mye i alle fall. Nå er det stort sett bare hundehår om det er noe som ligger. 


De synes jeg er alt for treg til å få på meg klær og skisko, for ikke å snakke om for treg til å spenne på meg skiene og legge i vei ned til skiløypa på jordet.


Når vi er ute på ski så speider Hailey om pappa kommer også. Om han ikke har noe bedre fore så er han stort sett med på skitur på jordet. Da løper hun i møte med han, eller om han er der før oss så løper hun etter han for å ta han igjen. Kan jo ikke gå glipp av en mulighet for kos og klapp.


Sola nærmer seg, men er ikke helt tilbake ennå. Men et par uker til så er det sol på gårdsplassen igjen. Litt rart at sola er tilbake i både Lofoten og Tromsø før det er sol her. Rart hvor stor innvirkning den lysende tingen på himmelen har å si på på hverdagen. Særlig når en har fri.


Ha en fortreffelig søndagskveld!

1 kommentar:

  1. Hej fina du! Vilken sagolikt vacker utsikt du har över nejden! NLP känner jag inte till men det låter vettigt. Alla behöver vi öka på våra styrkor och se våra svagheter. Men då när man behöver hjälpen som mest är man ofta inte i skick att leta efter den, då deppar man bara ihop. Har hela helgen längtat efter solen men den vill icke.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...