lørdag 20. januar 2018

Direkte fra Planica


Eller kanskje det får holde med tv, så får jeg holde meg her. SÅ sportsinteressert er jeg ikke at jeg drar europa rundt for å se at andre sliter seg ut.


Så blei det litt slit i dag også, da kan en plassere rumpa i sofaen og nyte tv'n og andre som sliter i noen timer. Snøen laver jammen ned i dag også, men det var ikke så mye når jeg var ute. Etter yr så skal det komme mer resten av dagen, så det får bli bilder i morgen for da er det lovet sol.


Normennene klarte seg bra i dag, så da blir det vel litt titting i morgen også. Det nærmeste jeg kommer husmoryrket i morgen er vel å skifte på sengene. Resten får jeg drøye til husmorgenet slår til igjen.


Det er fredelig på ettermiddagen her når hundene har fått sitt på formiddagen. Da kan vi være godt fornøyd alle sammen. Er hundene fornøyde så er jeg fornøyd. 


I morgen blir det frisørtime på Ronja, snart så trenger hun silkebånd i luggen, da er det på tide å finne fram saksa. Har en først funnet fram utstyret så kan en like godt ta de andre i samme slengen. Klørne får en sjekk og en stuss om det trengs også.


På jobb i går hjalp jeg til å pakke ned til messe som handelsavdelingen skal på neste uke. Lempet inn i bilen og kjørte det ned til lageret som skulle ha med både hyller og andre varer for opplasting og transport ned til Lillestrøm. Vi lånte en palletralle så vi fikk trillet det bort isteden for å bære det fra rampa og helt innerst i reolen. Vel ferdig så hoppet jeg opp på tralla og Helle fikk opp farten. Det er litt med at om en ikke ser noen så føler en seg aleine, men man tenker ikke på at det er lydtett mellom reolene. Når vi nærmet oss enden av reolen var det på tide å slakke farten så det var trygt å hoppe av for å komme gående som normale der de ordinære lagerarbeiderne holdt på. Det var i alle fall en som gjorde et lite forsøk på å skjule smilet som gikk fra øre til øre. Ja ja, godt vi ikke er der hver dag. Men man får det ikke mer gøy enn en får i stand selv. Og more seg er bra for helsa.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...