fredag 17. november 2017

Beste tispe på Dogs4All


Fredagsutstilling er ikke dagligdags, men kan godt bli vant til det jeg altså. Start klokka to på dagen, gjør at en slipper å stå opp før andre har tenkt tanken på å lukke opp øya. Det var 15 goldenvalper på meldt sto det i PM som jeg hadde fått, så jeg hadde egentlig innstilt meg på at hun fikk halltrening og sosialiseringen med mange folk og stands fulle av godiser og utstyr. Om hun så kom sist så var ikke det så farlig. Alt som ikke er offisielle resultater som er tellende er jo bare trening. Først når de er 9 måneder og juniorklasse så er det "blodig alvor". 


Som ventet så var det ikke noe problem å gå inn, til tross for at det er sånn snurredør til inngang. Jo det er vanlig dør også, men snurredør er ekstra trening for henne. De finnes det ikke så mange av i nærheten, men kjekt å gjøre noe nytt.


Puddelklipping på høyt plan. De holdt på når vi kom og var ikke ferdige når vi dro hjem, for å si det sånn. Norges første grooming konkurranse.


Etter den første runden så satte vi oss ringside der vi skulle være for å lodde stemningen. Hailey blås i hele stemningen ringside, lukket øynene og sovnet rimelig raskt. Godt fornøyd med grunnjobben jeg har lagt ned med denne jenta altså. Men det er utrolig hva man kan oppnå når man har et bra emne å starte jobben med.


Når vi var ferdige i ringen så gikk vi i bilen for å lempe premier og remedier i bilen. Ikke noe vits i å drasse med seg mer enn nødvendig når en skal plukke med seg noen prøveposer og andre ting. Hailey vant gavekort hos Agriastanden. Det ble en t-skjorte med skriften "Takk for at du passer på meg" på ryggen og bilde av en hund på forsiden. Tenk så stilig å ha et slikt hundehode på veggen, jeg kiket ikke på prisen på de små engang. Regner med at de store er svindyre. Men om du vil glede meg så kan du jo sende et anonymt i posten...


Til og med Biltema hadde egen stand der. De fleste av både nettbutikker og andre som selger mat og utstyr. En egen hall med boder og stæsj.


Bånd og godbiter i metersvis. Men jeg var egentlig veldig flink i dag, ikke mye utgifter på meg nei.


Så knallfornøyd med min lille hvite engel i dag på Dogs4All! Hun endte opp som beste tispe og BIM av 15 stykker! Ble slått av en flott franskmann i klassen 6-9 måneder, så jeg ble bare mer og mer overrasket når vi stadig rykket oppover i hierarkiet. Kritikken var det ikke noe å sette fingeren på heller. Meget trivelig goldenvalp. Velskåret hode, mørke øyne. Meget godt vinklet fram og bak. Utmerket kropp for alder. Utmerket pelskvalitet. Beveger seg med meget godt driv og sunde bevegelser både fram og bak. Korrekt bitt. Dommer Hanne Wiik. Når klokka nærmet seg halv fire så var det ei som begynte å bli rimelig sliten og vi gikk for å finne bilen. 


Men er man fra bygda så tenker man ikke på at det er dumt å legge i vei ut i sentralestrøk ved firetiden en fredag... Jepp det var kø alle steder og jeg brukte to og en halv time hjem. En time mer enn vanlig. 






1 kommentar:

  1. Er jo litt moro å ha papir på at ho er verdens beste, sjøl om vi visste det fra før! Gratulerer ☺️

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...