onsdag 27. september 2017

I seng med Eirik Jensen


Onsdag heter egentlig unnsdag, for da skal man unne seg noe ekstra.


Jeg har ikke fulgt med i denne saken dag for dag for å si det sånn, men det må jo være noe merkelig med mer enn en person her. Kanskje litt mer enn en person som ikke har gjort jobben sin om Eirik  har gjort så mye galt at han fortjener 21 år bak murene? 


Det er rett og slett årevis siden jeg har vært på biblioteket, men i dag fant jeg ut at dit skulle jeg jammen ta meg en tur. Jeg hadde tenkt meg en tur til Hønefoss uansett, Hailey trenger sosialisering så da ble det to fluer i en smekk i dag. Jeg hadde ingen planer om noen spesiell bok, så jeg gikk mest for å kikke i hyllene. Disse fem ble med meg hjem... ja jeg har litt variert smak på bøker og skjønnlitterære verker er ikke min ting. Litt uforutsette emner har alltid interessert meg, så ble Eirik Jensen med fordi han tilfeldigvis sto på hylla over. Spørs om jeg må starte med bokanmeldelse for månedens bok som Kjersti gjør. Men det blir ikke en bok i måneden, det tar nok ikke så lang tid. For er ikke boka fengende, så har jeg en lei uvane å legge den fra meg og aldri bli ferdig med den.


I går kveld var det ei lita frøken som virkelig fulgte med på 71 grader nord. De kjørte hundespann og Hailey satt lenge i sofaen ved beina mine og fulgte dem fra post til post til de leverte hundene tilbake igjen. 


Onsdag er fridag fra jobb og ut fra hva jeg plukket opp på nettet i dag tidlig, så er det også unnsdag. Så da var det jammen flaks at jeg vasket golv i går og endel klær, da kan jeg jo virkelig ta en unne meg dag i dag.


Jeg unnet meg restemat til frokost, et par timer i skauen med hundene, en fototur med Hailey i Hønefoss, tur på biblioteket for å se om jeg fant noe interessant, gryterett til middag og etterpå så ble det noen timer på sofaen før jeg skal ta med meg Eirik Jensen til sengs for å se om det blir mer enn et kapittel eller to. Jeg som aldri leser på senga får gi det en sjanse. Men stort sett så legger jeg meg ikke før jeg er trøtt og sovner inne 2 minutter, så dette kan bli spennende... fortsettelse følger...

1 kommentar:

  1. Vad är det med polischefer? Fast den norska var nog ändå ett snäpp värre än vår svenska, som ju "bara råkade" ta lite fel och öppna upp för att säkerhetsklassade uppgifter hamnade där de inte hörde hemma. Men mutor och medhjälp till narkotikasmuggling är vår svenska Jensen-motsvarighet nog helt främmande för.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...