tirsdag 22. august 2017

10 dager til høst


Årets nyttårsforsettliste er under utarbeidelse og noen punkter er allerede klare. Jeg har allerede gjort noen tiltak i dag for å forhåpentligvis få ting i boks.


I dag har det vært nok å gjøre på jobb, men så er jeg ajour etter ferien. Godt med fridag i morgen, så for forhåpentligvis å få fri i morgen... så vasket jeg både klær og gulv etter jobb i dag. Skiftet på senga og dusjet. Til og med hundene fikk en runde oppe i havna, noen bilder ble det også. 


Da er dagen til fri disposisjon etter at jeg har vært hos dyrlegen med hele bunten for å vaksinere både de store og Hailey. Blir spennende å høre hva de har å si om resten av helsesjekken til Lady. Den er jeg vel mest spent på, de andre er fit for fight.


Trosten glemte jeg helt bort oppfølgingen på, så nå var det bare et tomt rede igjen. Kanskje de kommer tilbake til våren.


I år har det stort sett gått rett fra vår til høst, den store sommeren har jeg ikke sett noe til. Det har vært forholdsvis både kaldt og vått i alle sommermånedene. Da er det greit å ha ferie i mai og september...



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...