lørdag 8. juli 2017

Litt våt dag


Om du trodde jeg var tom for valpebilder, så må du tro om igjen... Jeg har igjen noen få... Her er ei av jentene i det yngste kullet. Virkelig sjarmerende var de alle sammen. 


Sjarmør i pels


I dag ble det to turer på meg. Siden det var litt utrygt for regn så la jeg egentlig opp til noen småturer for da var sjansen til å holde seg tørr litt større enn om jeg hadde lagt ut på langtur. Først var det Ronja og Mounty som skulle i ilden. Jeg visst pappa dreiv nede hos Kenneth så jeg gikk forbi der, for å høre om han ville være med på tur etter at han var ferdig.


Jeg fortsatte over på andre siden og gikk en grusvei langs jernbanen som stopper etter et par kilometer. Der er det flere hus, så jeg pleier å snu før jeg ender opp på gårdsplassen deres. I dag så jeg regnbygene kom oppe i åsen, så jeg regnet med at jeg kom til å bli litt våt innen vi var hjemme igjen. Da var det like greit å gå så langt som jeg hadde tenkt før jeg snudde. På veien hjem kom de første dråpene, men det ble liksom ikke noe særlig utav dem.


Bodil og Rocky likte godt å være ute hos valpene. Særlig Rocky for da kunne han snike til seg noen bamser.


Sorken ville også gjerne ha litt kos.


Men når bamser ikke var lovlig vilt, nei da var det bare å hente en ball. Hvem har sagt at en ball må være rund?


Best å holde vakt så ikke noen av bamsene forsvinner igjen!


Noen som nevnte noe om leiking?


Hvor ble ballen av?


Liten engel som venter på at vingene skal vokse ut.


Du och jag


Jammen godt disse ikke befinner seg helt i nabolaget for å si det sånn, da hadde det brått blitt mange besøk.


En liten pust i bakken. Alle trenger litt lading til tider. Min andre tur i dag gikk oppover Holleia. Der traff vi på en flokk kviger, det satte Lady og Tessy stor pris på. De ville aller helst gått helt bort til dem for å få både kos og sleik, men vi gikk videre til vi kom på toppen. Der gikk vi stien over til den andre veien, så vi slapp å gå samme veien begge veier. Alltid greit å gå en runde isteden. Jammen kom det ikke en regnskur på vei hjem da også, så i dag ble jeg våt to ganger på tur. Det har blitt noen runder rundt om hengebrua i det siste. Det har jo blitt vedtatt at den skal rives og bygges opp igjen, så da må en benytte anledningen å gå mens den er der. For med vanlig veibyggingstempo så blir den sikkert stengt et år eller så.


Endelig så kom mamma på besøk så det ble en kjapp sup. 


1 kommentar:

  1. De er utrolig vakre, det er det ingen tvil om :) Masse flotte bilder :)

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...