søndag 11. juni 2017

Renhold på tapetet


Det er ikke bare jeg som har holdt på med renhold i dag. Fugleungene har blitt herset hit og dit for å få det reint i kassa si. 

* *


Ute er det noen som har bestemt seg for å holde på med litt reinhold også, men nå er jeg virkelig lei regnvær. Plenen begynner å bli lang igjen så nå er det bare å dra fram plendyret når det blir tørt nok til å klippe plenen igjen.


Men om plenen blir for lang så er det bare å slippe løs denne gjengen her. Til tross for at jeg håper jeg ikke får så lang plen som dette før det blir oppholdsvær da.


Lady storkoser seg. Så det er jammen godt det er endel å ta av.


Leif kom hjem med en Opel Combo til låns i går, så da kom Merethe seg på jobb i dag og jeg i morgen. Litt uvant å måtte kjøpe bil så fort, når en bytter bil vanligvis så har en litt tid på seg. Nå må en liksom bare finne det beste av de som er til salgs akkurat nå. Godt vi har en bil så lenge som Ringerike Bilsenter låner oss til ny bil er i hus.


Tessy er ikke helt borte hun heller. Nå er det bare igjen en eneste uke før jeg skal ha et par uker ferie. Det ser jeg virkelig fram til!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...