onsdag 26. april 2017

Tanketom


Noen ganger har man hodet fult av tanker, andre anger er det helt tomt. Noen ganger er det så fult av tanker at det egentlig bare blir for fult så det ikke blir noe ut av noe så det egentlig bare blir tomt. På mandag kom det snø, ikke bare litt snø heller. Mengder med snø kom fallende fra himmelen og la seg i våte klæsser over alt. Med sommerdekk på bilen så ble det ikke noe jobbing på meg. Det ble en dag som ble tilbragt i sofaen uten noe fornuftig gjort i det hele tatt. Absolutt ingenting! Ikke engang en liten tur med hundene. Var bare i skjulet og hentet ved. 


På kvelden ga det seg såpass at jeg fikk bilen ned på riksveien for der var det bare vått utover dagen og ikke snø i det minste. Jeg kunne ikke ha to dager i sofaen uten å gjøre noen verdens ting. Siden jeg hadde time på sykehuset for utredelese av skruene jeg har i ankelen. Det viste seg at to av de seks skruene hadde begynt å skru seg ut og sammenlignet med opprinnelig bilde etter operasjonen var det nærmere en cm ut fra opprinnelig posisjon. Så i samråd med legen så skal jeg opereres igjen slik at både platen og de seks skruene skal tas ut. Det gikk nemlig ikke å bare ta ut de to som er vonde, nei det var alt eller ikke noe. Siden de ikke ville slutte å krabbe ut av posisjon så hadde jeg i realiteten ikke noe valg.


Fuglebrettet bugner av både nye og gamle kjenninger i den overraskende snøen. Det har blitt fargerikt ikke bare gult og svart med en blålugg innimellom. 


Svaret fra ultralyden av leveren kom i posten og det var ikke så oppløftende som jeg hadde ønsket meg. De hadde funnet endringer i høyre del av leveren, som de ikke hadde noe forklaring på hva var, så det var søkt om CT/MR for å kunne konkludere med noe. Så nå er det bare å vente på to nye brev fra sykehuset, nå som jeg akkurat var ferdig med de tre innkallingene jeg hadde fått hittil. Venting er ikke jeg veldig glad i for å si det mildt.


1 kommentar:

  1. Bra att kunna stanna hemma när det snöat och sommardäcken är på. En dag i soffan utan att göra annat än hämta ved kanske behövs ibland... Kramis!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...