tirsdag 4. april 2017

Ronja & Mounty


Ennå er det endel snø flekkevis. Særlig i skaukanten, men med sola som varmer så blir det stadig mindre og mindre av den.


Om ikke snøen er hard så en går oppå, så er den så råtten at en synker helt til bunns. Da er det greit å ha litt store sko som rekker litt oppå leggen når en traver avsted. På turen i går oppdaget jeg at skoene slett ikke var så tette som det jeg trodde. Jeg ble nesten like våt på beina som da jeg plumpet i bekker og vannet rant over kanten så jeg måtte tømme dem.


I ettermiddag skulle Patran være med konfirmantene på "Brød til verden" så da tenkte jeg at jeg skulle ta meg en runde med noen hunder og fotoapparatet. Jeg måtte ta en liten vedlikeholds runde på egne cacher også så det ut som. Skjønner ikke at logger bare kan bli borte jeg da.


Vann gir liv, til planter, dyr og mennesker. Men vann kan også ta liv, om det er urent og forurenset. Det er derfor Kirkens Nødhjelp jobber hvert år, hver uke og hver dag for å gjøre rent vann tilgjengelig for flere. 

Du kan støtte Fasteaksjonen ved å sende SMS GAVE (200,-) eller vippse valgfritt beløp til 2426. Eller gi via vår nettside her. 

– Før drakk vi vann fra vannhullet, og jeg var ofte syk. Vi har lært på skolen at skittent vann gjør oss syke. Nå har vi fått en ny brønn, vannet er renere og vi er langt friskere enn før, forteller Richard Wilson som bor i landsbyen Ikonda i Tanzania


Leif er tilbake i Danmark, men skulle visst komme hjem i påsken. Men noen tur blir det ikke, jeg synes det er veldig godt med hjemmepåske. Med alt det vanlige innen rekkevidde, og nye impulser i form av dagsturer. Pakke for vel en uke på fjellet eller ved sjøen frister ikke meg. 2 arbeidsdager igjen nå så!


Vel avlevert Patran på kirkestua så satte vi kursen mot Kilemoen og den cachen jeg ikke fant sist jeg var på de kanter. Da var det varaselskilt om sprenging, det var det ikke i dag så da kunne det bli litt mer systematisk leiting. Og jeg fant! Nytt smilefjes på kartet og ett irritasjonsmoment borte.


Bildene er fra en ettermiddag vi var oppe i havna her, bildene fra turen i dag kommer seinere. Nå som jeg har nytt kamera så har jeg stor overflod av bilder. Men de kommer etterhvert, jeg må prøve å bli ferdig med vinterlige bilder før det er Sankthansaften forhåpentligvis.


Det blir ikke noen runde med Åse i morgen da hun må være hjemme da dyrlegen stikker innom. Jeg har ikke helt bestemt meg for hvor ferden går i morgen, men jeg gjemmer nok Bygdøy til Åse har tid til å være med.


GPS'n ble koblet til og diverse cacher i en times radius eller så ble lastet inn, da er jeg litt friere på hvor jeg velger å dra i morgen. Antall blir ikke prioritert i morgen, men en tur med hundene med små cachestopp.


Siden Ronja og Mounty ble med på tur i dag, så skal jeg ha med meg Lady og Tessy i morgen. Skulle hatt vedlikehold på en egen cache til som jeg ikke rakk i dag, så kanskje det blir en liten runde i nærheten der. Da kan det fort bli litt klatring er jeg redd.


Cocker på skautur og søle etter smelting... noen ganger angrer jeg bitte bitte litt på at jeg har hunder... Ronja ser stort sett slik ut hver dag når vi kommer hjem fra tur. 

4 kommentarer:

  1. Haha, for ett syn - stakkars Ronja full av kvist og kvas.
    Men utrolig hvor bra bilder du tar av de svarte hundene 👍🏼
    Ha en fin fridag i morgen!

    SvarSlett
    Svar
    1. Knall fornøyd med nytt kamera, det var vel anvendte penger.

      Slett
  2. Hoppsan! Ronja tar ju nästan hela skogen med sig hem... Kramis!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...