tirsdag 11. april 2017

Påske krim del 2


Jessica hadde ikke tenkt å tilbringe påsken på fjellet, men hun hadde imidlertid veldig lyst til å dra for å finne seg en liten flekk med snø for å gå på ski. Da var det bare å søke rundt på internettet for å se om noen la ut bilder på FB profilen sin. Men det var slett ikke så enkelt som det hørtes ut som å finne snø. 


Men det eneste Jessicas venner la ut var blomster i alle regnbuens farger. Det var tydelig at de var mest opptatt av vårlig følelse enn av noen vinter syssel. Men Jessica var ikke tapt bak en lovedør, hun ringte til sin beste venn doktor Watson for å høre om han hadde fått nyss om noe snø det gikk ann å gå på ski på.


Dr Watson hadde dratt oppover på hjemlige trakter til i sin barndomsdal. Der visste han at snøen ligger meters tykk helt til Sankthansaften og noen ganger lenger også. Derfor var det bankers å ta med skiene og dra dit når det var manko med snø andre steder i verden. Dr Watson inviterte med seg Jessica på tur for å slippe å sitte aleine i barndomshjemmet sitt hele påsken. Alltid trivelig med selskap, særlig Jessica selskap tenkte han med en kriblende følelse i magen,


Jessica hoppet på toget. Hun var litt redd for at hun ikke kom seg av på riktig stasjon, slik at Dr Watson ikke fikk plukket henne opp. For når perrongen nærmet seg og hun gikk av toget, så så hun fremdeles ikke snurten av sin beste venn... hvor er han blitt av? Han lover jo å møte henne?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...