tirsdag 7. mars 2017

Oppmerksomhet


Lurvete hunder er ikke pent, så når jeg så gjennom de siste bildene jeg har som jeg ikke har brukt ennå... Ja hva så jeg? Jo en gjeng med lurvete hunder, så både ører og i halsen kunne de trengt en god klipp alle som en. Siden de er nyvasket etter løpetiden fant jeg fram saksa i går kveld for å ta en skikkelig skuv over alle sammen. Sluttresultatet kommer etterhvert, må jo få brukt opp gamle vinterbilder før det blir vår.


Med filosofien "all reklame er god reklame", så er vel "all oppmerksomhet god oppmerksomhet" også da eller? Jeg må jo vise fram kortet jeg fikk av Merethe når hun kom hjem til helga. Litt på etterskudd med morsdagen, men jeg hadde fått bilde av forsiden av det på selve morsdagen. Riktig nydelig og forseggjort etter alle kunstens regler.


Og med en sånn innside, så er det ikke annet å gjøre enn å bli kjempefornøyd. Det ble bestemt for en god stund siden at at hun skulle lage innbydelsene til Patrans konfirasjon også. Sist hun var hjemme så fant Patran farger og utforming hun hadde lyst til å ha, så handlet Merethe inn og laget de ferdige hos seg før hun hadde med alle delene hit i helga.


Patran valgte et kort som ga en liten overraskelse når det ble lukket opp.


Nok av plass til å skrive på både hvem som skal komme og når ting skal skje. Så det var bare å finne fram skrivesakene for Patran og sette seg ned. Det var jo litt mer enn en innbydelse som skule skrives.


Det var enklere å skrive på lappene før de ble montert på kortet. Har du lyst på et særegent kort eller innbydelse så kan du jo bare spørre Merethe


Jeg har flere grinder i huset nå enn når jeg hadde små unger. Både Patran og Merethe har grind inn til rommene sine fra gangen. Så har jeg ei grind midt i trappa så de kan holde seg nede når de skal sove om natta, eller når de er våte og skitne etter en tur. Når vi i tillegg har to som ikke tåler synet av hverandre må man ha en liten buffersone. Buffersonen er veldig kjekk når det er løpetid i hus også, da en hann hund ikke nøyer seg med å se på lekre ryper som gjør seg til og veiver med halen. Så da ble det grind på toppen av trappa også. De klatret formelig gjennom rekkverket til hverandre når det stormer som verst. Kjøkkenet er også greit å kunne ha hundefritt om man ikke har spist opp rubel og bit etter middagen.


Det går nok noen år før Lady og Mounty tar seg en tur på de evige jaktmarker, så grindene består nok 4-5 år til.


Ønsker dere alle en skikkelig kosekveld, gjør som Mounty... si aldri nei takk til litt oppmerksomhet... Er man en pelskledd skikkelse så er det sjelden dårlig oppmerksomhet en får her i traktene i alle fall...

1 kommentar:

  1. Det är det bästa med att vara ensam hund här hemma. Inga grindar! Som sällskapshund ska man ju vara där husse och matte är... Kramis!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...