torsdag 2. mars 2017

Dr. Bergland


I mitt prosjekt på å ha noe positivt å se fram til, så hadde jeg kjøpt billetter til Latter i kveld. Siden Leif egentlig jobber natta og starter klokka sju om kvelden, så fikk han ordnet så han startet litt seiner i kveld. Patran var også med på Oslotur så i kveld var vi mannsterke.


Billetter på første rad i kveld. Leif var ikke så begeistret, men jeg synes det er greit å slippe å ha mange hoder foran meg. Han hadde litt mer personharselering denne gangen enn i fjor, men gullkornene sto i kø. Stort sett med pasienter eller singellivet som senter. Absolutt verdt å kjøpe seg en billett om du ikke har allerede. Jeg kjøpte billetter til hele slekta for å gi bort som julegaver i fjor, så vi er en av de siste til å se showet. 


Jonas Kinge Bergland er komiker, lege og langrennsløper. I tillegg er han fra Holmlia. Med en så sammensatt bakgrunn blir det nok av konflikter å ta tak i til å lage god standup! Jonas bruker ofte seg selv som utgangspunkt på scenen, og spinner videre på egne betraktninger. Han er i tillegg til komiker utdannet lege, noe som ofte setter preg på temaene han tar opp. Jonas har opptrådt over flere år i hele Norge. Han har også gjort standup på engelsk i Estland, Finland og New York. Jonas ble nominert til Stå Opp Prisen i 2008. Han var nominert til "Årets standup" og "Årets gjennombrudd" ved Komiprisen 2012, der han vant i kategorien Årets gjennombrudd. Han har vært med på Latters sommerturné 2005 med Sigrid Bonde Tusvik, Nils Ingar Aadne og Dag Sørås, og deltatt på Thomas Gjertsens humorgalla flere år på rad. I 2011 var han med på "Latter On Tour" med Jonna Støme, André Jerman og Sigrid Bonde Tusvik, "Sommerlatter" med Tommy Steine, Sturla Berg-Johansen og Cecilie Steinmann Næss, "Komikameratene" med Tommy Steine, Sturla Berg-Johansen og Rune Andersen. Det ryktes også at han er mannen bak en rekke kjente sitater som for eksempel: Jaja... nå går det mot jul og Vi snakkes...!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...