tirsdag 21. februar 2017

Ronja nyter kvelden


Når de andre har lagt seg til kvelds, så kan Ronja slappe av uten å bli maset på av Mounty som virkelig har fattet poenget. I kveld virket det nesten som om Ronja begynte å bli litt lei. Hun lå under kjøkkenbordet isteden for å ligge ved grinda så Mounty kunne rundsleike henne.


I går derimot var hun rimelig våt hele lille kroppen. Så om et par dager så blir det fult bad med shampoonering, så lar han henne være i fred. Men da blir det nok mer styr, for Lady og Tessy nærmer seg toppunktet regner jeg med. Da er det en ukes tid til før det blir bading og teppevask av hundetepper. Så kan Mounty slappe av og sove litt mer enn bare når han er med på jobb. Og ikke minst spise skikkelig igjen.


Ronja derimot har stor matlyst, særlig på alt som ikke er tørrfor, men tyggepinner er ikke så ofte på menyen her i huset. Desto mer setter de pris på det når det blir servert.


Mamma hadde bursdag i dag, men hun skulle ikke feire noe. Jeg og Patran gikk bort etter middagen med ei pakke. Så får vi ta kake når Merethe kommer igjen om ei stund. Merethe driver og lager innbydelser til konfirmasjonen, bunaden er bestilt og sølvet ordnet, lokalet er bestilt og det skulle ikke være så mye som gjenstår. Jammen har tiden gått raskt, nå er det ikke lenge før minstemann forlater redet også for å studere.


I morgen er det fridag, og siden Leif jobber natta så er det vel best å rømme huset noen timer så han får sove før han skal på jobb igjen.

1 kommentar:

  1. Jag gillar också att ligga under bord. Helst när det sitter folk runt bordet, för då kan det falla ned några smulor. Får man en tuggis eller ett öra så är lyckan fullständig... Kramis!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...