søndag 5. februar 2017

Bursdagsfeiring


Så var det søndag igjen og alle andre har lagt seg. Det er som det alltid er, jeg har ikke lyst til å legge meg i det hele tatt. Jeg vil ikke ha noe mandag overhodet. 


En helg det ikke har skjedd noe stort egentlig. Kenneth fikk pakka si og var godt fornøyd. Merethe og Marius dro hjem på kvelden og roen senket seg. Rart med det å ha besøk hele helga, selv om det bare er skikkelig kjentfolk.


Til tross for at det har snødd i nesten hele dag, så har det nesten ikke blitt så mye på bakken. Men det har ikke regnet i det minste.


Endelig har Quantico sesong 2 startet opp igjen, men i kveld starter den ikke før jeg kaller det natt. Jeg kan ikke skjønne vitsen med å skyve den så seint, jeg kan ikke si jeg har funnet når den sendes i reprise. Så da ender en med å ta opp episodene. På tirsdag så jeg alle episodene så langt og hadde planer om å se "live" heretter, men så viser det seg at den først starter halv ett og da slutter halv to. Litt i overkant seint da jeg har en jobb å møte opp på i morgen tidlig klokka sju.


Det er trivelig med snø, jeg vil ha mer. Jeg vil gå på ski. Jeg vil ikke at det skal bli vår heller, vil ikke ha søle og kline, pollen og annet trøss. Nei, jeg vil ha søndag med snø! Men jeg får det ikke som jeg vil, for jeg er ikke bortskjemt... så det blir både mandag og vår...


Det ble en tur oppe i havna i dag mellom NM stafettene på tv. Litt kan en titte på når en har gjort det som trengs i helga. Til en forandring så ble det ikke gjort noe hus arbeide i det hele tatt. denne helga. Herlig, men det betyr jo bare at jeg må gjøre det en annen dag, helst i nærmeste framtid.



Tenk å ha et hundeliv... spise, sove, tur og kos. Spørs om jeg skal satse på det, eller et puseliv neste gang. Pus bare spiser og sover og jakter litt mus i ny og ne.


Ha en trivelig ny uke...

1 kommentar:

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...