lørdag 19. november 2016

Julestemning


Herlig vintervær i dag, ingen vind eller regnvær så nå er det håp om litt julesteming snart. 


Med Merethe hjemme i helga, ribba i ovnen og julebildefotografering av hundene så er det riktig julestemning i heimen... Siden jeg hadde tatt på Ronja en rosa genser så får det bli nissebilder av henne en annen dag. Hun har jo egen nissegenser med hette og saker, så da må jeg vel fram med et lite juletre med kuler og hele pakka i tillegg. 


Grei temperatur i dag, med regnet hadde dannet en skorpe på snøen så det var litt tungt å gå der det ikke var kjørt vei i skauen. Ronja går oppå, men det gjorde ikke jeg og Mounty.


Synd skiføret ble ødelagt, men Ronja holder full fart uansett vær når hun er ute. Snart er det både julebad og juleklipp som står for døra. Jeg har tatt meg fri i hele romjula for å pleie late dager og ellers kunne ta det som kommer av innfall... Nærmer seg at Leif er ferdig i Danmark også, så da blir det litt vanlig hverdag her igjen også. Jammen har tiden fra februar når han dro gått veldig raskt egentlig. Han har jo vært hjemme tredje hver helg omtrent. Men nå kommer han ikke hjem før han er ferdig. 


Med de siste dagers regnvær og snø til tider så ble det litt julefotografering av hundene i skauen i dag. Litt stusslig om det ikke blir en hvit jul og jeg ikke benyttet anledningen når det faktisk var snø her. Men det blir bare en liten smakebit her, resten av bildene får komme nærmere jul.


Litt tidlig å ønske god jul kanskje?


Til jul ønsker jeg meg penger så jeg kan kjøpe meg nytt kamera. Eller eventuelt et nytt Nikon kamera.


Mounty er ikke like interessert i å gjennom alle kratt og småbusker som det Ronja er. Men han følger med for å se om hun har funnet noe som er verdt å sjekke ut. 


Virker som noen av rådyrene ikke har overlevd jakten, nå er det bare spor etter ett eneste ett oppe i havna og jeg har ikke sett noen på jordet på lang tid. 


Skikkelig vått i skauen, så en må se seg for så en ikke plumper. Da kan det bli kaldt før en kommer hjem igjen.


Akkurat det plager ikke Ronja. Ha en flott lørdag videre. I morgen går ferden til Dogs4All på Varemessa.


1 kommentar:

  1. Åååååååh! Jag älskar Ronja i den där rosa tröjan... Kramis!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...