onsdag 30. november 2016

Fyrer med ved


Alle vi fyrer med ved! Når en fyrer med ved så må veden komme fra skauen og inn i vedskjulet. På vegen dit så skal den aller helst tørke litt også, så den tar fyr i ovnen. I dag var det fri fra jobben, men litt vasking sto på tapetet. Kjekt at det ikke er mye støv om en skal finne fram noen nissemenn og julestjerner.


Når jeg testet julestjernene så virket dem, men noe skjedde på vei til vinduet, for da var det kun en som lyste. Når jeg hentet Patran på skolen i dag ble det en tur innom butikken for å kjøpe Plumbo til vasken og lyspærer til stjernene. Hjemmelaget pizza med mye godt på til middag, så nå kan en bare nyte kvelden i sofaen med tv og noe trivelig å se på.


I morgen er det bare å starte med adventskalenderen. En ny luke hver morgen. Spørs om jeg kommer i havn, har bare 11 luker hittil så jeg må nok ta et skippertak en dag. Skippertak er ikke helt min stil, men, men... Det verste er ikke utplasseringene, men å lage julerellaterte oppgaver så koordinatene skal komme fram. Hadde egentlig ikke tenkt meg at det skulle ta så lang tid. Men godkjennerne har hatt noen innspill og pirk, så det har ikke gått så glatt som det kunne gått heller.


Det har vært forholdsvis kaldt i det siste, da er det greit å tre på Ronja en genser. Tror hun liker det, for hun står helt rolig å trer hodet ut av halsen og løfter på en og en labb for å få den på seg.


Med kamera på skulderen og ønske om et nytt, så ble det da noen bilder av naturen i dag også. I morgen er det jobb igjen og ny måned med en ny måndesavslutning. Selveste julemåneden starter i morgen!



1 kommentar:

  1. Åh! Vilken snygg tjej som håller koll på att ni får hem ved till brasan. Jag skulle också vilja ha en såån där tröja - fast kanske inte rosa... Kramis!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...