søndag 20. november 2016

Dogs4All


Til tross for at jeg ikke hadde meldt på egne hunder, så tok jeg og Merethe oss en liten tur innom Dogs4All i dag. Der er det alltid mye å se på og kunne prøve seg på. 


Ikke minst så har dem utallige smaksprøver fra forskjellige leverandører. Hos Vom og hundemat så hadde de smakstilsatt youghurt for hund. Den falt iallefall i smak.


Hun fikk prøve tre forskjellige saker før vi tuslet videre.


Langedrag hadde egen ulvestand. Tessy er ikke redd for ulver. Hun var rett på sak


Ingen løpetid pågang kan hun slå fast.


Noen hadde konkurranse, så du kunne ta bilde av hunden din mot en bakgrunn og # på instagram for å vinne gavekort.



 "Tessy"


Tessy var mer innstilt på shopping enn det Merethe var i dag. Tessy mente hun kunne få nye matskåler, så kunne Merethe få noen også til å ha telys i...


Slike spill er ingen nyhet for Tessy, så hun gjorde reint bord. Jobbet seg bortover og tok godbiter etterhvert som mannen puttet dem i spillene og gjemte dem.


Siden vi allerede har to spill hjemme, så ble det ikke handlet inn flere. Vi tok en runde på rasetorget for å "prøveklappe" ukjente raser. 


Vi ble stående å se litt på Lydighetsringen før bedømmelsen av leonbergerne startet i hall E. 


Det var ikke alle som imponerte, en av hannhundene var mer opptatt av snusing på golvet og sin egen kreative løsning av oppgavene. Tipper det var en løpetispe som hadde oppholdt seg forholdsvis lenge og ganske systematisk over hele teppet i går. Det som tok kaka var når den hentet metallapporten og satte seg flott ned bak fram ved dommerens side og ikke føreren 👀! Etterpå kom denne border collien og gjorde som den skulle og vel så det.


Jeg fant veien til leonbergerringen og Merethe tok med Tessy for å kikke litt til. Jeg ble stående sammen med Liv og Vickie som hadde med seg Sara og Eskil. Sara ble BIRvalp. Litt høy bak for alderen, men ellers enn sjarmerende frøken. Hilste på henne når hun var valp, når jeg var hos Liv for å kikke i vår. 


Mamili's Zooropa "Sara" Kritikk:!eight months. feminine head. scissor bite. eye could be darker. ears a little low set. back can be stronger. slightly overbuilt. chest of good form. well angulated. straight legs, correct feet. moves very well for age. very promising." Dommer Dirk Spruyt.


Dommeren var kip på rødsløyfene sine, så både junior og unghundklasse av hannene fikk blå sløyfer.  I åpenklasse var det kun en hanne med rød sløyfe. Det var Eskil til Vickie.


En av de som stilte i championklassen fulgte ivrig med på en av de bittesmå hundene som trippet forbi.


De hadde fryktelig lyst til å leike med hverandre, men jeg tror ikke eierne fikk med seg hva hundene inviterte til.


Sara og Eskil venter på godbitutdeling.


Jeg var så heldig at jeg fikk være hundedovakt for både Eskil og Sara når eierne skulle på do. 


Leodal's Exclusive Escalade "Eskil" fikk CK 4.BHK R.CERT med kritikk "two years and two months. good size male. masculine haed. good muzzle and skull. eyes could be darker. good neck. almost straight back. enough developed chest. well angulated in front. truns front feet out. open in front when moving. carries tail very happily. nice coat texture."


Venter spent i vinnerklassen. 


Så var det på tide å finne utgangen og sette kuren hjem igjen. Det ble en liten stopp på McDonald på Kjeller før Merethe ble satt av på Gjelleråsen. 

1 kommentar:

  1. Så fint Tessy poserade. Smart att prova alla spelen och få massvis med godis också... Kramis!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...