onsdag 19. oktober 2016

Planlegging er alfa&omega


Jeg vet ikke helt, men geocaching medfører stort sett at en ikke rekker alt en har planlagt. Til tross for veldig god planlegging i forkant. Dagens runde med Åse hadde ett mål, det var kraftverket på vei til Hedalen! 


Vi møttes på Hensmoen for samkjøring, og plukket med oss noen som lå lagelig til langs veien oppover. For min del endte dagen med 26 funn  og en mystery, og ikke en eneste en som vi ikke fant. Det tror jeg er første gangen at vi ikke ikke har funnet noen når vi har hatt en såpass lang runde. Mounty og Ronja ble med på tur, for med litt ruskevær så har de godt av å lee seg litt i løpet av dagen. 


Ådalen, Hedalen, Bang, Reinli, Aurdal og så E16 hjemover ga oss mange nye funn og et par av dem var virkelig forseggjorte og absolutt verdt å finne.


Kraftverket ved Urula var dagens mål. I loggene står det gode koordinater, og glatt underlag en må passe seg for i cachebeskrivelsen... de små grå fikk litt å jobbe med en stund. Det tok ikke så lang tid før vi fikk lokalisert cachen, men problemet oppsto når vi skulle få tak i den for signering. 


Vi hadde vel løpt ut og inn av dette bygget noen ganger før vi så noe som ikke stemte på innsiden og utsiden av veggen. Da måtte vi sjekke og jammen var det ikke cachen! Vi hadde tatt med gardintrappa fra bilen, men det var litt kjekt med lommelykt for å sikte riktig. Da er det jammen greit å ha med en sykepleier som kan ta hånd om sikkerheten til en annen stakkar som ble sendt ut på oppdrag. For å gjøre en lang historie kort så var vi adskillig mer skitne begge to da vi dro derfra enn da vi kom. Og det var absolutt nødvendig.


Nydelig natur i Hedalen og med fangst på dagens hovedmål, var resten av turen bare bonus.


Vi fikk godkjent en ny Earthcache på dagens runde og ikke minst sett mange nydelige stavkirker. Det er jo sånn kirker skal se ut, ikke som sånne moderne x-games hopp som det blir i Hønefoss.


Høstfargene hadde kommet for fult og vi slapp snø på de to "fjellovergangene" vi forserte.


Mektig natur i Ådalen


Det er nok mange steder en ikke hadde tatt seg en gåtur om det ikke var for at det kunne finnes en liten plastboks på et litt uframkommelig sted...


1 kommentar:

  1. Så trevligt att ha med sig både två- och fyrbenta kompisar på cacherunda. Bra sätt att hitta vackra platser... Kramis!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...