onsdag 12. oktober 2016

Aktiv uke


Beklager dårlig med nytt i det siste, men andre uka i måneden er kanskje mer travel enn vanlig denne gangen. Måndesavslutning og lønn i morgen, men siden jeg hadde ferie forrige uke blir det litt i overkant mye å gjøre på mandag og tirsdag. Men med konsentrasjon og iherdig innsats så er det utrolig hva man får til.


Kaldt og guffent, men med fyr i ovnen så er det utrolig trivelig om kveldene. Litt koselig når det er mørkt og en ikke trenger å styre rundt lenger enn nødvendig.


I går ble det husvask etter jobb, for å få helgas fårikål lukt ut av huset. Når Merethe var hjemme så koset vi oss med fårikål både lørdag og søndag. På mandag var det time hos tannlegen, men den har en alltid lyst til å utsette. Så da var det bare å møte opp for å la tusenlappen flagre ut av lommeboka.


Mounty holdes under kontinuerlig oppsyn når han er ute, for det er fremdeles veldig fristende for han å snike seg nedover bakken for å ta en rundtur på bygda på egenhånd. Irriterende at han har startet med dette her når han er seks år og ikke "tenåring" med mange ideer og utforskertrang.


Det blir ikke fryktelig mye på hundene denne uka, men jeg får ta det igjen neste uke. Det ble endel langturer når jeg hadde ferie forrige uke så det er ikke direkte synd på dem.


I dag ble det lønn og personalkurs på meg, med oppgraderte regler og hva som kommer framover. Litt interessant, men ikke mye nye regler i 2017. Kommer nok mer neste år igjen, for da har det vært valg. Da er det alltid mye nytt.


Hva er det egentlig med bedrifter? Som skriver lapper til sine ansatte for å "oppdra" dem...

1 kommentar:

  1. Visst är det skönt att ha en brasa inne när det är frostigt ute. Här har vi fortfarande plusgrader men vi eldar ändå... Kramis!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...