tirsdag 13. september 2016

Planleggingsdag


Halla, hva skjer'a?


På jobb i dag gikk det litt bedre enn sist fredag, men det er ett eller annet som ikke stemmer i banken og regnskapet. Så jeg har en liten avstemmingsjobb å gjøre på torsdag. Det virket som om filene gikk greit i dag, så da er det ikke så mye som ikke stemmer forhåpentligvis.


Etter middagen ble det tur i elva på hundene, det var virkelig godt med bading for dem når det er mange og tjue varmegrader. Spørs om vi får en knallvarm dag i Tigerstaden i morgen. Det har vært mer planlegging i forkant enn det som er vanlig for en cachetur for min del iallefall. Men når en først skal dra en time, så er det greit å plukke med seg det som er verdt å plukke med seg før en setter kursen hjemmeover igjen. 


Planlegging er halve moroa, utrolig mange flotte cachebeskrivelser og ikke minst mange forseggjorte cacher når en leiter litt systematisk gjennom kartet. Så nå er batteribanken, GPS'n, treningsklokka og fotoapparatet fulladet. Da blir det nok ikke noen kort dag i morgen er jeg redd. Åse har plukket en som vi må prøve oss på. Den krever både samarbeid, vassing og en smule oppfinnsomhet virker det som. Spørs om vi skal ta den på vei til by'n eller på vei hjem?


Lista med cacher er lang, så det blir vel litt prioriteringer ellers blir det vel mørkt og vel så det. Jeg har ordnet så Patran får middag hos mamma og pappa, da slipper jeg i alle fall å ha dårlig samvittighet for å bli lenge borte. Innimellom så må man prioritere det en har lyst til selv også, det er ikke ofte jeg gjør. Som regel så smetter jeg mitt inn innimellom alt jeg "må" gjøre.


Kanskje jeg for en gangs skyld skulle prøve å legge meg litt tidlig i kveld, så jeg er uthvilt og har et klart hode til å løse en mystery eller to... Kan jo ikke bare ta ordinære bokser i morgen.


Hundene får nok en kortere tur i morgen, men de fikk virkelig boltre seg i elva i ettermiddag, så det er ikke direkte synd på dem heller.


Nede i elva er det mye slagg etter jernverket som lå ved fossen. Når jeg var mindre så leitet jeg etter fosiler der, men fant ut etterhvert at det var slagg og ikke fosiler. Men ikke en bit er lik, og alle er veldig glatte og veldig varme i solskinnet.


Kan ikke love at Osloturen kommer her i morgen, det spørs hvor seint det blir.


Tessy tar liksom litt av når det er vann og skau, så om hun blir byhund om et årstid. Kan nok bli en spennende tid for Merethe når hun skal ha med seg den energibunten 24 timer i døgnet.


Herlig solnedgang.


Tyder bra for morgendagen da...


Sov godt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...