søndag 11. september 2016

Dagen nærmer seg


Er ikke mye jeg har gjort i helga egentlig. I morgen er tiden kommet for ultralydsjekk på sykehuset, av hele lymfesystemet mitt. Bare å krysse fingrene for at de ikke finner noe lumsk. Siden Leif er hjemme i helga, så drar han ikke tilbake før vi har vært på sykehuset i morgen. 



Neste helg er det kurs med NKK, Født sånn, eller blitt sånn. Det kan bli veldig interessant. To kurs som er jobbmessig skal jeg på i høst, samt raseseminar med retrieverklubben. Blir nok både en lærerik og spennende høst. Cachemessig blir det også en spennende høst. Jeg skal male kartet grønt. 


Men det vil nok ta mer enn høsten. Det er tross alt bare to nordmenn som har tatt alle Norges kommuner. Som du ser av statistikken så venter jeg på en stor kommunesammenslåing i løpet av kort tid. 


Jeg ligger litt bedre ann statistikkmessig på fylker. Men der er det vel litt lenger tid å vente på sammenslåing? Er godt fornøyd med årets innsats så langt, jeg startet jo i januar, så en må jo ha litt å gjøre neste år også...ikke sant?


Alt finværet i det siste så har fotoapparatet blitt brukt flittig også, så jeg får nok bilder for resten av uka er jeg redd. Kjenner jeg meg selv rett, så blir det nok mengder etter Osloturen som er planlagt på onsdag også. Bare å glede seg.


I dag ble det nok en tur til kirka for meg og Patran, denne gangen i Veme kirke. Når vi kom dit så var det Høsttakkefest der også, siden det var samme prest så ble preknen ganske lik med samme tema som sist søndag. En frivilligsøndag tilbragt i kirken, så nå har hun igjen 4 til før konfirmasjonen i tillegg til de som de må være med på.



God natt og ha en fortreffelig uke!

1 kommentar:

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...