tirsdag 27. september 2016

Årets siste bad


Tja,rimelig sikkert er det iallefall at det ikke blir kjempe mange bad til i elva i år. Selv om det er ganske varmt om dagen, så nærmer det seg iskaldt om kvelden. Nå ja det er varmegrader ennå, men de er ikke mange. 


I går kveld satt jeg for å surfe litt rundt på nettet, det endte opp med julegavehandling. Så nå er 5 julegaver i boks. Må si meg godt fornøyd med det. En til er klar, men jeg må bare vente til litt nærmere jul før jeg kjøper den, så i praksis så har jeg bare igjen Patran. 


Ronja tok en skikkelig svømmerunde i elva, men det virket som det var litt godt også. Når hun kom opp på land, så løp hun runde på runde og ristet seg så vannet skvatt til alle kanter.


Spørs om jeg må revurdere planene mine i morgen, ellers så kan det nok bli en forholdsvis våt fornøyelse oppover mørkgonga med alt dette regnet som har kommet i kveld. Får sjekke været i morgen tidlig, ellers så har jeg jo en back up-plan.


Skikkelig drittdag på jobben i dag, med masse datatrøbbel. Jeg skjønner ikke jeg at det ikke går ann å få et stabilt program som en ikke trenger å oppgraderes tredje hver dag. For å skape problemer som de har fikset for noen uker siden. Neste store oppgradering kommer i 2018, så da har de vel kommet sånn nogenlunde ajour med feilrettingen sin før de lager en haug med nye.


Etter en slik runde i elva og tur oppigjen, da er det godt å ligge til tørk ved ovnen. Når en er god og tørr så er det rein nytelse resten av kvelden. Siden bikinisesongen er noen måneder unna, så er det godt med både pepsi og peanøtter...



1 kommentar:

  1. Åh, vilka härliga badbilder. Jag får nöja mig med att plaska vid strandkanten, men det går bra det med... Kramis!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...