mandag 29. august 2016

Å erre'ru driver me' nå'a?


Jeg vet ikke helt hvor mange ganger jeg har hørt det opp gjennom tiden. Ja som overskriften sier så har jeg gjort noe jeg antok jeg kunne prøve meg på, og som jeg helt klart ikke skal velge som yrke nummer to. Nemlig bilmekaniker. Jeg må liksom prøve, ja for om en klarer det eller ikke vet men jo ikke før en har prøvd. Til tross for iherdig innsats fra Leif i helga da han var hjemme igjen. I natt regnet det igjen og jeg hadde latt bilen stå ute for å teste. I dag tidlig var det jammen vått på golvet igjen.


I går kveld trodde jeg jeg hadde funnet ut hvor det rant vann, men når jeg hadde kjøpt Tec7 i dag for å tette så var det ikke riktig plass for det var hull rett i bakken så da går jo ikke vannet inn i bilen gjennom torpedoveggen. Bøtte med vann på frontruta og vann inne i bilen, uten helt å få tak på eksakt hvor det kom inn. Litt kort i armene for å nå fram under gulvteppet i bilen. Løsning av flere skruer og demontering av flere deksler inne i bilen. Bitte litt rå muskelkraft så var det litt mer tilgjengelig, men like lite klok på lekkasje. 


Pappa kjenner vel min tålmodighet og litt i overkant muskulært om jeg ikke får det til med en gang. Siden det var bilen det dreide seg om så var han vel litt i overkant bekymret for hva utfallet skulle bli. Etter å ha brukt et halvt verktøyskap, løsnet, dyttet og ristet på alt tenkelig gjennom torpedoveggen som var innen en arms rekkevidde... fram med garasjejekk, men med en plate under hele bilen så mente pappa at jeg kunne drøye det prosjektet til jeg kom meg opp på en smørebukk med bilen. Til å være en gammel brannmann så så han vel den potensielle faren med meg unger en oppjekket bil midt på gårdsplassen. 


Inn igjen for å hente ny bøtte med vann, erfaringsmessig så blir det litt for vått der det ikke skal være vått ved anvendelse av hageslange. Jeg på alle fire med hånda langt under teppet opp mot torpedoveggen og kommanderte pappa til å helle bøtta på frontruta. Gjett hva? Jeg ble ikke våt på hånda, bilen hadde fortsatt tørt golv både foran og bak. Kanskje jeg skulle bli bilmekaniker av likevel? 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...