tirsdag 26. juli 2016

Oversvømmelse


Har en følelse av at det liksom ikke er helt min dag i dag, eller min uke denne uka... eller min måned denne måneden for den saks skyld. Hjelper ikke å ha ferie når det kommer en regnskur eller to hver jævla dag. 


Lady slapper av på verandaen etter ett av dagens bad hos naboen. De kan ikke være ute omtrent før hun stiller opp og forventer å bli kastet ball til i bassenget. 


I og med at dette kamera gjør som det vil også, så blir det litt prøving og feiling for å kanskje kunne få til sånn nogenlunde bra bilder. Problemet er at innstillingene ikke holder seg til neste gang jeg skal knipse. Stilt det inn bra på manuell og så plutselig har kamera valgt auto innstilling med blitz. Da hjelper det ikke å trene nei. På tur i dag med Ronja og Malin så bestemte kamera seg for å ikke ville virke i det hele tatt. Ville ikke lyse engang i displayet. Kan jo hende at regnværet som brått kom hadde en medvirkende årsak for et slitent gammelt kamera som har fått mye juling opp gjennom...


En av ytterst få ganger jeg sitter i telefonen, det er så sjeldent at det må dokumenteres mente jentene.


Når vi var på Langedrag så oppdaget vi at det var vann på ene siden på golvet bak i bilen. Der parkerte vi litt skrått og vannet rant foran på passasjersiden. Pappa har støvsuger som suger vann, så etter en liter så føltes teppet bare litt klamt og jeg håpet at det skulle tørke. Men det har stadig blitt skikkelig vått igjen. Og bare på golvet bak. Ikke ser det ut til at det har rent inn noen steder og teppet ellers på golvet er helt tørt. En bil må da tåle regnvær, for en ser ikke at det har kommet inn noen steder. Ikke tror jeg at det er så stort hull i govet ut heller, for da hadde ikke vannet blitt stående når jeg stoppet, men rent ut igjen. 


I dag var strømmen borte fra klokka ett og helt til nærmere halv seks i kveld. Så da ble det kjøttkaker på Rustad kafe på Sokna. Grille middag i regnskurer det gidder ikke jeg, ikke grille i fint vær heller for den saksskyld. En lur idee om å parkere i oppoverbakke når vi kom hjem, for kanskje å få samlet vannet på ett sted. Og etterpå så har jeg vel støvsugd mer eller mindre hvert kvarter. Til å begynne med så ble det skikkelig basseng bak i bilen. Litt og litt mindre, men skikkelig vått. Siste gangen i kveld var det en våt stripe, så det blir spennende å se hvor mye det er i morgen tidlig. Om det er kjempe vått da så har det regnet inn. 


Etter strømbruddet i dag så har det trådløse nettet vært fryktelig ustabilt, så det tar sin tid om en skal laste opp bilder eller bare surfe litt rundt på nettet. Så det får bli mer i morgen... men ting endrer seg vel lite før det blir ny måned, eller kanskje nytt år? Ingen vekkeklokke i morgen iallefall! 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...