lørdag 23. juli 2016

Nesten dyrehage


Det er trivelig å bo på landet med daglig besøk av firbeinte som en slipper på kjøpe mat til. Den bryr seg ikke om hundene og hundene bryr seg ikke om den. 


Den går der hele dagen og når det begynner å bli kvelden så tusler det til skogs for å sove.


Mounty passer på at de med løpetid holder seg inne i hundegården.


De tobeinte venter på at jeg skal få fylt opp med frø og meiseboller, så de kan få boltre seg i matfatet igjen. De har jo spist mer mat i sommer, enn det jeg har foret de to siste vintrene. I år er første sommeren jeg forer fugler, tenkte jeg skulle være litt hyggelig i og med at jeg hadde satt opp fuglekasse.


Endelig tilgang på mat igjen!


Når jeg ser hvordan det ser ut ved garasjeveggen er jeg glad jeg flyttet matingen fra verandaen tidligere i sommer. Greit å slippe alle de solsikkeskallene.


Når flaggspetten kommer forsvinner alle småfuglene fra matbrettet.


Den er litt sky, så en må nesten sitte litt på jakt for å få tatt bilder av den.


Det går ikke en dag uten at det kommer en stor eller liten regnskur. Plenslåing og klestørk er like sannsynlig som å vinne en liten pott i Lotto.


Batman (tidligere kjent som Lynvingen i Norge) er en amerikansk tegneseriefigur skapt av Bill Finger og Bob Kane i 1939. Batman er en superhelt iført et flaggermusinspirert kostyme.


4 kommentarer:

  1. Så trevligt med alla olika djur som kommer och hälsar på. Någon fladdermus har vi inte haft här fast det hänger en fladdermusholk på uthuset... Kramis!

    SvarSlett
    Svar
    1. Liker flagermus bedre en annen mus, de holder seg i det minste utendørs.

      Slett
  2. Så snällt att mata fåglarna även på sommaren. :) Och tänk att rådjuret och hundarna tydligen beslutat sig för att tolerera varandra och vara vänner, om än på lite avstånd. Hos oss kommer rådjuren fram först på kvällen och då för att se om jag möjligen planterat något speciellt gott åt dem. Som t.ex. tulpaner på våren och sallad på sommaren...

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...