onsdag 6. juli 2016

Kjæledyrenes hemmelige liv


Når det er kino, da er det vel dette som gjelder?


Det jeg husker best av når jeg var liten var kino. Vi var egentlig ofte på kino, når jeg tenker tilbake så var det ofte iallefall. Da var det brus og M&M og ikke minst reklamefilmer. Jeg merker at hverken reklamefilmer eller brus gir så stort inntrykk lenger, men M&M står fortsatt høyt i kurs og henger sammen med kino,


Hva tror du at kjæledyret ditt egentlig gjør når du er borte? Svaret får du i denne morsomme nye animasjonsfilmen fra studioet bak "Grusomme meg" og "Minions"!Livet til hunden Max er rosenrødt der han nyter dagene som et bortskjemt kjæledyr i et høyhus på Manhattan. Hunden Fifi, som bor over gaten, har et godt øye til Max - og en forkjærlighet for TV-såpeoperaer. Men alt snus på hodet når eieren til Max bringer hjem en kranglete, ny hund - uten stamtavle, som prøver å ta plassen hans. Som om ikke det var nok, er den søte, lille kaninen Snøball i ferd med å bygge en hær av eierløse kjæledyr, som ønsker å ta revansj på menneskene som satte dem på gaten.


Filmen var vel egentlig "så der", men en skal ikke si at det var fantasien det skortet på. Nei den var på nivå med min... Og ikke nok med det, i går kveld fikk jeg jammen svar på mailen min også:

"Hei Lillian. 

Barnebillett er hos oss til og med 14 år. Dette gjelder på filmer som regnes som barnefilm og er oftest filmer som har 9-års grense eller lavere. Godt poeng dette burde være informert på nett og jeg skal ta med den informasjonen videre. Er det noe mer du lurer på er det bare å ta kontakt.

Beste hilsen
Katrine
Assisterende kinosjef ved Hønefoss Kino"

1 kommentar:

  1. Husse och matte ser mest på bio hemma nu så då kan jag småtitta lite också om det är någon bra film. En sån där massageapparat för hundar tror jag att jag har sett i nåt köksskåp. Får nog be husse ta fram den och låta mig prova. Trevligt när man får svar på mail när man har frågat nåt... Kramis!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...