søndag 31. juli 2016

Gressenke dag en


Merethe jobbet på formiddagen, så da ble det sopptur i havna hjemme for å få luftet hundene. Kantarellene begynner å bli temmelig store, men jeg lot de stå så de skal få litt tid til å frø seg. Nå som det er siste dagen i måneden er det på tide med en ny oppsummering av cachingen. Juli har vært en laber måned, men jeg får vel ta igjen litt nå som det er bare jeg som er hjemme framover.

Når Merethe skulle tilbake til Gjelleråsen for nytt studieår, og jeg i tillegg hadde sendt Leif og Patran til Danmark... Ja hva gjør en enslig mor da? Jo cacher tilbake hjemover. Jeg fant ut at jeg skulle ta fire fylker, da måtte jeg bare en liten svipptur over fylkesgrensa til Oslo før jeg kunne sette snuta hjemmover. Jeg parkerte ved bensinstasjonen og gikk nedover for å lufte Tessy og Lady i samme slengen. De satte pris på en ekstra tur i ukjent terreng før cachen enkelt ble hentet fram og signert. 


Nytt fylke og nye cacher, jeg tok "gamleveien" isteden for rv4 for å være sikker på å få funn i Akershus i og med at jeg har plukket endel langs veien her tidligere. Videre herfra bar det oppover i industrifeltet og helt på toppen til høydebassenget.  Når jeg først hadde tatt dette veivalget, så var det bare å fortsette å plukke et par stykker til. Men jeg måtte passe på å komme meg hjem før midnatt for å klare alle fire fylkene i dag. På Markerud tok det litt tid for å få logget, da det krydde av "unger" som jaktet på Pokemon og ikke cacher. 


Jeg bevilget meg en liten avstikker ned til Tvillingbruene, men valgte å snu etterpå for å nærme meg hjemlige trakter. Siden det ikke var særlig med ferietrafikk så gikk det fint å krysse veien for å komme fram til Sanuhogsten. Der var det mengder med bringebær, så det ble litt lenger stopp enn for signering.  Harestuvatnet hadde jeg egentlig ikke tenkt å stoppe ved i dag, men klokka nærmet seg solnedgang og jeg håpet på å få til et solnedgangsbilde før det var for seint. Jeg fant både cache og fikk tatt noen bilder av solnedgangen. 


Når jeg først var så godt igang så plukket jeg noen for å få med meg Jevnaker kommune også. Har tatt endel av de langs veien tidligere, regnet med at de i byggefeltet var enklere å ta litt seinere på kvelden enn midt på dagen i helga. På stadion på Jevnaker har jeg vært tilskuer til kamper når sønnen spilte, men det begynner å bli noen år siden nå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...