torsdag 2. juni 2016

Sommer og sol


Det er nå det er sommer og sol,virkelig alt for varmt. Mye enklere om det er så varmt i syden og mer passelig hjemme her. 


Når gradestokken drar seg opp mot 30 varme grader da er det bare elva som gjelder for litt mosjon av de firbeinte. Jeg fungerer ikke i slik varme, i det hele tatt. I dag er det ikke så plagsomt mye pollen heller, så det går ann å sitte på verandaen og nyte kveldssola.


Nå som ferien nærmer seg så har ferieturen så smått begynt å ta litt form i hodet i det minste. Blir nok en topp eller to på Hardangervidda, overnatting på Bukollen for å se soloppgangen, Bergen eller Kristiansand... vi får se hvor det bærer.


Eller om en rett og slett bare skal være hjemme og nyte verandaen og elva...


Ved en ørliten sjekk på yr.no i kveld så viser det seg å bli knallvær i helga. Siden Lady skal inn i ringen som aller siste på lørdag, kan det nok bli litt dårlig tempo tenker jeg. Spørs om jeg må ha med både kaldt vann og parasoll til oss.


Godt jeg bare har meldt på en hund, da kan vi komme litt utpå dagen og bare stikke innom liksom.


Så kan vi campe i elva etterpå.


Ser på en blogg jeg følger om Nalle og Tassen, de har vært på knalltur i Vassfaret, så nå begynner det å bli bart der. Da spørs det om det blir Vassfaret på meg på onsdag. Kan plukke et par bokser samtidig.  Der er det sikkert ikke 30 varmegrader iallefall. Levelig på tur i fjellet.


Jeg burde egentlig lure meg opp på Haverstingen for å bli ajour med Hilde sin caching. Så vi får plukket disse 5 cachene  for Ringerike. Spørs om jeg rekker alt jeg har planlagt før det kommer snø i fjellet til høsten.


Når man er i elva med kamera, så blir det fort veldig mange bilder.


Mange bra bilder og noen som ikke er fult så bra, og noen ble bare sprut på linsa.


Bare i morgen nå, så er det helg!

* *

Dagen er ikke over før jeg har tatt en liten titt hos blåmeisene. I kveld var det skikkelig rydding på barnerommet for å si det sånn.

2 kommentarer:

  1. Her skulle jeg gjerne ha vært... http://coord.info/GC4N91V
    Blir du med?

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...