mandag 9. mai 2016

Sommer for alvor


Hvor glad jeg er i 25 + grader og steikende sol er noe uvisst. Etter jobb blir en kun sittende på verandaen og nyte. Enkel middag med minimalt av kokelering, før det blir en tur i skauen med hundene når det nærmer seg kvelden.


Med varmen så kommer også pollenet, det kan jeg også stå over, Men når det blir brå varme så slippes også alt samtidig omtrent, så da er det raskt over. Men intenst når det står på. Er ikke særlig begeistret for våren nei. Når først klina har tørket opp, så kommer pollen, når det er ferdig så er det kjempe vaskejobb før en kan nyte en gryende sommer.


Nå har begge de nye som skal starte på jobben nærmere sommeren vært innom om hilst på. Så smått litt opplæring og bli litt kjent. Litt rart at to jenter med litt fart i slutter og to stille rolige gutter starter. Håper de gjør litt mer utavseg når de blir litt varme i trøya. 


I kveld har jeg så smått begynt å planlegge en multicache, jeg må bare bruke de små grå bittelitt så jeg får en original twist på hvordan de finner koordinatene. Noen cachevenner som har noen kreative forslag?


Mounty, Tessy, Lady og Malin... joda de har stupt i et pytt og en bekk, så det er ikke synd på dem akkurat selv om det er varmt om dagen.


I morgen er en ny arbeidsdag før det igjen er en fridag! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...