søndag 15. mai 2016

Sandefjordtur


I går var jeg og Patran en tur til Sandefjord for å titte på leonbergervalper hos kennel Mamilis


Siden Leif hadde en runde å ta når han var tilbake i gamlelandet, så tok jeg og Patran oss tid til å cache oss hjem igjen. Resultatet fra gårsdagen ble 31 cacher, og noen som vi ikke fant. Det ble stopp i Åsgårdstrand for å sanke skjell. Men det er bare å konstatere, jeg er nok mer et fjellmenneske enn sjømenneske. Jeg synes rett og slett at havet lukter vondt. 


På stranda var det mange nærgående fugler.


De satt for det meste å kikket på oss. Bildene fra valpebesøket får komme en annen dag når jeg får redigert dem. Det ble nærmere 200 stykker, så det er litt å gå igjennom. Spørs om jeg skal kose meg med dem når jeg er aleine og alle har dratt hvert til sitt igjen.


Det var mengder med løvetann etter veien langs kysten oppover. De sto like tett som cachene oppover. Noen av boksene får egne innlegg, men det var få som egentlig utmerket seg på turen. De fineste stedene må man gjerne gå et stykke til. Om de er forseggjort og sentralt så er det stort sett noen som ikke klarer å holde fingrene av fatet på ting de ikke har noe med. Da blir det jo ødelagt.


Det ble endel bilder på veien hjem, alltid gøy med nye motiver. Om det er dyr eller om det er faste landemerker.


Ved den ene cachen var det et yrende fugleliv, måker, gjess og ender.


Ikke var de lettskremte heller, så en kunne få noen bra bilder uten for langt hold. Bildene blir ikke like bra med full zoom som de blir om du er nærmere.


Det er ikke så enkelt å få bra bilder av fugler som flyr, men måker er forholdsvis enkle. De flakser ikke så raskt med vingene, de glir mer opp mot vinden.


I dag blir det bursdagsfeiring og pizza spising. Kanskje det til og med blir is og blåbær til dessert! Deigen er satt og det er snart på tide å steike kjøttdeig og resten av tilbehøret.


Herr og Fru Måke planlegger sommeren.


På matsøk


Fugler er fascinerende dyr.


1 kommentar:

  1. Det øverste bildet var helt nydelig!
    Jeg har tilbragt alle helger, ferier og somre på hytta ved havet siden jeg var et halvt år gammel, og jeg elsker saltvannlukta! Men jeg forstår hva du mener, det er en spesiell lukt :)

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...