onsdag 18. mai 2016

Pinse og 17. mai, så er det hverdag


Men har man hund så er alle dager like på en måte. De må ha sitt. Mat og tur, oppmerksomhet, for ikke å glemme kos.


Snart er våren på hell og det blir sommer. På formiddagen i dag ble det cacheutlegg, men den har ikke blitt godkjent ennå, så det kan ta litt tid. Det som er gøy er at to stykker har funnet den jeg la ut igår allerede.


Etter runden med hundene i skauen så ble det vedkasting på meg. Nå er skjulet snart fult og kommende vinter vil bli varm og god. Ja om sommeren ikke fortsetter som nå.., for her regner det og jeg fyrer i ovnen. Jorda trenger regn, men det kunne godt vært litt varmere da.


Ronja setter pris på en god svømmetur i elva, men hittil så har hun holdt seg på land for det meste. Svømming har slett ikke fristet nei.


Det kom pakke i posten i dag med cacher, så nå er det bare å fortsette planleggingen av nye utlegg. Har paner om noen riktig forseggjorte, men problemet er å finne noe som tåler både vinteren og overvintringen. Aller helst et sted under tak med dør. Får tenke litt til, for selve scenen har jeg jo klar.


Satser på mange turer både i skauen og i fjellet utover året slik at kroppen blir sprek, albumet fylt og kartet får gule fjes!


Nå er det kvelden, så da får en gjøre som Ronja...


Legge seg for å lade opp til en ny arbeidsuke. To dager skal en vel alltids klare...?


1 kommentar:

  1. Ha ei fin uke :-)
    Føles helt rart å begynne arbeidsuka midt i uka, dagene går helt i surr :-)

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...