torsdag 14. april 2016

Så flommer loggene inn...


Cache serien om brøtningen er ute og klar til å plukke. Det er fremdeles endel som ikke er blitt funnet, Men de som er funnet er det et par stykker som har funnet hver. Nesten mer gøy å få flotte lange logger av noen som setter pris på jobben som er lagt ned i boksene. Når en jobber med en så omfattende serie som denne så blir det jo litt snakk om i forkant. Med så mange nye som legger ut cacher i området, så er det greit å si ifra om områder jeg har tenkt å plassere ting ut fra temaet.


Veldig hyggelig at de som følger bloggen blir inspirert til å finne cacher jeg har lagt ut. Håper på å møte andre entusiaster på fjellture til sommeren. Ennå er det litt mye snø i fjellet.


Etter jobb i dag måtte jeg sjekke koordinatene til den ene cachen som ingen fant, jeg fikk nye koordinater for hver gang jeg prøvde meg, så jeg måtte lage en litt omfattenede beskrivelse så det skulle gå å finne den. Poenget er jo ikke å ikke finne den, men å finne alle tallene slik at de kan finne bonus cachen. Nå som jeg har lagt ut alle mine, kan jeg begynne å sanke bokser igjen på fridagene mine.


Jeg fikk både roser og hunder av Merethe og Marius når de var hjemme i helga. 

1 kommentar:

  1. Så moro! Når de koselige, spesielle, trivelige, takknemlige loggene kommer så får man lyst til å forte seg med å legge ut nye cacher for å oppleve dette enda mer. Sånn er i hvert fall jeg. Har så vidt vært inne å sett på noen av de nye cachene dine. Jammen har du laget en flott beskrivelse. Litt trist at tiden med tømmerfløting er forbi, men også fornuftig. Så hardt og farlig som det var. De sluttet med fløting i Lågen da jeg var lita. Da forsvant også noe av det vi lekte med. Vi brukte nemlig "etternølerene" til å leke med da vi badet om sommeren.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...