søndag 21. februar 2016

NKK Telemarkshallen i Bø


Sognafarets Lord of Kilimanjaro "Chan" på sin første offisielle utstilling som veteran. Rein rød sløyfe. Kritikken kan du lese på NKK sine side som har fått online kritikker isteden for papir.


Selv om lysta slett ikke var til stede for utstilling i går eller for den sak skyld i dag tidlig når klokka ringte. Men jeg klippet og badet Lady i tilfelle. Jeg har generelt liten motivasjon til det meste for tiden. Egentlig godt jeg har hunder og Patran som gjør at jeg faktisk må opp om morgenen. Er jo litt godt å bare kunne dra dyna over hodet og sove, sove, sove. Tror det blir en lang utstillings pause for min del nå. 


Godt fornøyd med hvordan Harley utvikler seg også. Både Lady og Harley fikk rein rød sløyfe, men jeg er godt fornøyd med sånne nedrøytede eksemplarene. Det er jo koselig når en først er kommet fram og sitter ringside med gode venner og snakker hund og ellers oppdateringer i livet. 


2 kommentarer:

  1. Jag har föreslagit husse att han skulle anmäla mig till någon utställning, men då skrattar han bara så han nästan ramlar omkull... Kramis!

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg synes absolutt husse skulle la deg få lov til å prøve deg! Så nydelig du er så ville du sikkert gått til tops ;)

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...