mandag 1. februar 2016

Hvordan finner vi lykken?



Så var det blitt februar og nytt ark i kalenderen for hva som blir månedens utfordring. Tro på at jeg er god nok som jeg er. Nettopp jeg fortjener å ha det bra. Det er ikke lov å si slemme ting til andre, så hvorfor skal vi si slemme ting til oss selv?


Unngå å sammenligne meg med andre som tilsynelatende har eller kan mer enn meg. Jeg skal bruke energien min på å bli den beste utgaven av meg selv. Jeg er den beste av det jeg er og jeg gjør det beste ut av det.


Finn mine styrker og invester i livet mitt. Jeg har fått kun ett og jeg må gjøre det absolutt beste ut av det og jeg vil se at jeg er god nok og fortjener å ha det fantastisk.


Månedens ord er UTFORDRING

Tja, hva skal jeg utfordre meg selv på... Leif skal på skole i Danmark i 10 måneder, men jeg har vært aleinemor i 5 år tidligere med 2 små unger, så 10 måneder med en tenåring skal være overkommelig. Klart det blir jo en annerledes hverdag med bare meg og Patran, med Merethe som stikker innom i dann og vann. Bare min lønn å klare oss på, men litt må en jo unne seg allikevel.


Men som jeg lærte forrige måned, alt har med hvilken innstilling en har til livet, hverdagen eller akkurat nå, øyeblikket. 10 måneder går fort, så kanskje jeg får min mulighet til neste år? Eh.. nei, jeg skal nok ikke noen måneder til Danmark. Selv om jeg jobber i et dansk konsern og kunne kanskje fått til noe... nei jeg trives her jeg.


Tror ikke det blir det store utstillingsåret heller. Jeg har meldt på til Bø, men så skal jeg vente til juni da Lady blir veteran. Blir spennende NKK Drammen i alle fall. Kanskje den store utfordringen blir i cachene? En cache hver dag? Ups,da stiller jeg litt dårlig for det er 1. februar i dag og jeg har hatt en skitur på jordet med hundene, ferdig dusjet og har ikke planer om å ut noe mer i dag. Kanskje jeg skulle gå for 29 cacher i februar? Tror det blir månedens utfordring, om ikke noe annet lurt kommer opp.


Når jeg kom hjem i går kveld etter å ha kjørt Merethe til bussen, hadde Patran badet og vasket alle hundene. Flink jente det, så nå er det bare å håpe på at det ikke blir 30 kalde grader igjen med det første.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...