onsdag 17. februar 2016

Cache runde


Kanskje litt for sært å sitte om kvelden og planlegge runder for å plukke geocacher systematisk. Litt irritert over grønnebokser når det egentlig skulle vært gule smilefjes. Tetter datoer for tiden, har et håp om at jeg har brukt alle datoene iløpet av året. Så får jeg tette månedene med årene. Atter en dag med fri i morgen og full plan for boksehenting. Ganske lærerik hobby som bringer en til mange ukjente steder som er rett i nærheten. Man får luftet hunder, tatt bilder og laget innlegg i bloggen på hjemmesiden... Nevnte noen husvask... nei det tar vi en annen gang...


Ved nærmere ettersyn når vi kom hjem igjen så ble det husvask også. Etter middag og en dusj så var ikke lysten så stor for å gjøre noe særlig mer. SÅ i kveld har jeg vel fortjent å sitte på rumpa i sofaen og se på tv? 


Ikke alle av dagens 11 bokser fortjener noe eget innlegg, men noen gjør det. De kommer seinere. Dagens fangst av sporbare saker ble 3 tyske. Så ble jeg kvitt en sak som jeg tok med meg her om dagen. Disse tre nye får jeg spre litt rundt. 

Det var en på dagens runde som jeg ikke fant, må nok tilbake til den. Ellers så blir det en grønn boks på kartet og ikke noe gult smilefjes. Kan ikke si jeg skjønte det spøtt av det hintet heller. AGL (aviation glossary) =1700mm Inside. Har du noe forslag?


Det ble en runde rundt Steinsfjorden som planlagt, men noen uplanlagte i Hønefoss for å bruke opp en halvtime før Patran skulle hentes på skolen.

,

2 kommentarer:

  1. Visst är det tråkigt att inte hitta det man söker även om det är trevligt att komma till vackra platser. Husse tror att AGL betyder höjd över marken. Då borde cachen finnas 1,7 meter upp... Kramis!

    SvarSlett
    Svar
    1. Da må jeg sjekke opp ;) Tusen takk til Luddehusse!

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...