onsdag 24. februar 2016

Alt i endring


Friskt mot etter en uke med litt nedsig. I går kveld fant jeg to jobber som jeg hadde lyst på, så da var det bare å sette seg ned for å skrive søknad etter at hundene hadde fått sin runde på jordet. Flott måneskinn å gå på ski nå, så en slipper å stresse ut etter middag for å få en time i dagslys. 27. mars skal vi stille klokken fram en time, så da må vi tidligere opp om morgenen, men det blir lysere om kvelden.


Jeg er glad nok for at sola endelig har kommet tilbake på gårdsplassen, om kuldegradene holder seg så blir det snø på kenneltreffet også. Håper mange har satt av datoen 13.mars.


Elva er i full våroppløsning allerede, da er det vel bare å vente på hestehoven da?


Litt merkelig denne inspirasjons kalenderen, den ser ut til å stemme bemerkelsesverdig bra så langt. Januar var en måned med mye bra, lykke og fine minner. Februar så var det utfordringer i fleng... Nesten å jeg ikke vil sjekke hva ordet for mars er... men siden den skulle gi inspirasjon så bør det være noe bra.


Etter en liten smugkikk så viser det seg å være IDÈ... en vår full av idèer det tyder jo bra. Ikke så skummelt som utfordringer i alle fall. Kanskje jeg går en fin tid i møte?


Gressenketiden går bra, så da er det bare å vente på neste gang han har ferie og tar seg en tur hjem. I dag har jeg fri igjen, så da må en vel finne på noe med hundene. Kanskje det blir et par geocacher?


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...