søndag 24. januar 2016

Herlig helg


Nok en herlig dag ute i snøen med pelsdottene


Herlig med snø, helg og ikke minst fri fra jobben. Den store sola har uteblitt, men det ble skitur i dag. Det beste med skitur er vel egentlig å komme inn igjen til vedovnen og kunne legge seg en time i badekaret. Når ukedagene stort sett går i ett, så er det greit å kunne roe det litt i helgene. Men bare sitte inne, nei så rolig er ikke jeg. Men det trenger ikke skje noe hele tiden heller...


Halvveis på turen med kamera fikk jeg se at jeg hadde fått stilt på kamera mitt. Jeg hadde fått slått over en knapp fra on til off som jeg ikke egentlig har snøring på hva gjør med bildene. Men de ble forholdsvis mørke, særlig med svarte hunder ute i masse snø. Litt redigering av bildene i etterkant, men optimale ble dem ikke.


Jeg hadde tenkt å ta noen full fart bilder i masse snø, men det var begrenset hvor lenge hundene gadd å yte full fart i masse snø etter en time på ski. Greit jeg skjønner den, de skal få bli med inn å kose seg ved ovnen. 


Blir nok bedre bare sola kommer om noen uker, da er det enklere å ta bilder i masse snø. Men da har det vel vært varmegrader i all mass så det ikke er noe snø igjen kanskje.


Ronja henger godt med i snøen til tross for adskillig kortere bein enn de andre.


Pass deg, eller så spiser jeg deg opp!


Nei, nå får det være bra med løping i snøen, vi har da tross alt brøyta veier!


Toget til Bergen!


Nyt søndagskvelden! I morgen er det atter en ny arbeidsuke som står for tur. 54 dager så er det påskeferie!


2 kommentarer:

  1. Så fantastiskt mycket snö ni har! Härliga hundbilder blir det med den och sista bilden, med den målmedvetna Ronja som forsar fram, är härlig!

    SvarSlett
    Svar
    1. Begynner å bli bra med snø nå, snart er det god gammeldags vinter. Ikke er det så fryktelig kaldt lenger heller, så det går ann å være ute.

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...