lørdag 19. desember 2015

Julestemning


Ronja inspiserer julepynten som kommer fram fram fra skap og boder. I morgen tenkte jeg at vi kanskje skulle sette opp juletre. Patran og Leif har vært på julegaveshopping i dag, så da har vel Patran nok med å pakke inn i kveld.


Før jeg hadde kommet igang med noe som helst på formiddagen, ringte det på og Aslaug dukket opp med en nydelig blomstergruppe til meg og julegaver til alle hundene. Det var ordentlig koselig gjort.


Når man skal pynte så er det en fordel om det er reit på golv og benker, så jeg fant fram vaskebøtta og støvkluten. Når man gjør det så er det utrolig raskt man blir alene hjemme. 


Litt kvelds syssel må man ha om vinteren, så nå har jeg startet på en genser til til Ronja. Ikke det at hun trenger en genser til, men jeg har ikke tålmodighet til å strikke en til meg. Ikke trenger jeg barnebarn før det har gått mange år til! Patran har sluttet å leike med dokker også...  Så da blir det Ronjaklær. 


2-3 kvelder så er genseren ferdig. I fjor vinter kjøpte jeg ganske mye garn på tilbud, så jeg har mer enn nok å ta av. Her var det Patran som bestemte fargene, Ja en må jo ha litt mønster, for bare en farge er jo så kjedelig å strikke. 


Mounty er på plass i sofaen ved siden av meg, så da er det bare å finne noe å se på på tv, sette seg til rette med mandariner og litt snop før en tar kvelden!

Nyt  helga.

1 kommentar:

  1. Ronja blir nog jättefin i den svenskfärgade tröjan... Kramis!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...