fredag 2. oktober 2015

Trening i skauen


I dag har jeg vært ganske effektiv. Selv om jeg har ferie så må man ta unna litt husvask og klesvask før det ble trening med hundene. Jeg har lenge tenkt å bare ha en blogg, det tar litt tid å holde to stykker oppdatert til enhver tid. Men siden jeg har vært så effektiv i over tre år, så er det litt surt å bare kutte ut den ene og liksom. Om jeg skulle tatt ett og ett innlegg for å kopiert inn på den andre bloggen, så hadde jeg sikkert hatt jobb i vinter for å si det sånn. 


Linke til den ene fra den andre er heller ikke så holdbart, så når jeg kom inn igjen fant jeg ut at jeg skulle google litt for å se om jeg kunne gjøre det på en enkel måte. Først flyttet jeg over alle bloggene som jeg er innom når de blir oppdatert og har linket til på høyre siden. Gjorde en opprensk i samme slengen, slettet de som ikke oppdatert de siste månedene. Nå er sommeren over så da bør de ha kommet igang igjen, det har tross alt blitt oktober.


Det viste seg at det var veldig enkelt å importere inn andre blogger inn her, de la seg automatisk inn kronologisk inne blant innlegg som allerede ligger her fra tidligere. Kommentarer og greier fulgte med, så nå er både Ronja sin blogg og gyldneøyeblikk inne i denne her. Blir godt å bare kunne bruke de bildene jeg har når jeg skal lage et innlegg, og ikke MÅ ta noen bilder av Ronja også, så hun får et innlegg også. Ja, for det kan jo ikke gå for lang tid mellom hver gang der heller. 


Mounty gjør jobben sin, men det går fremdeles rimelig trekt å komme seg fram og tilbake. Men siden han er stille og rolig i alt han foretar seg, så er det bare å godta at det er sånn han er. 


Fast fint grep og han slipper ikke før jeg sier takk.


Fine gutten til mamsen det.


Så var det Lady sin tur til å hente noen dummyer


Lady henter både på land og i bekker. Blir sånn når jeg ikke har fult kall på hvor jeg kaster.


Hun tar raskeste veien tilbake til meg de første gangene i det minste.


Litt avkjøling må til


Etter trening var det full fart på jordet for å få ut siste rest av energi før kvelden kommer.

2 kommentarer:

  1. Hm? Här är det nog som jag ska titta i fortsättningen... Kramis!

    SvarSlett
  2. Fina tränings marker du har!
    Helena.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...