lørdag 17. oktober 2015

Safirbryllup


Småfuglene leter etter mat, så nå har jeg og Patran investert i fuglemat til å henge opp. Man skal passe på småfuglene. Ellers så går kveldene litt med til å sette på etiketter på tidligere innlegg.  Nå begynner jeg å komme så langt tilbake at jeg ikke husker innleggene så godt. Akkurat nå har jeg gått gjennom innlegg fra valpekull i 2013. Mange blinkskudd og nydelige små nurk.  Små og store frustrasjoner i dagliglivet. Det eneste som er dumt er at den første bloggen min ikke er tilgjengelig lenger. Jeg byttet blogg fordi de hadde så mange tekniske problemer på blogtown.se som den het. Men nå begynner det jo å bli noen år her også, så nå er det litt historie her også.


I morgen er det


Siden vi skulle bort på kvelden i går, så ble det bare litt aiering på jordet før vi skulle ordne oss. Tåka lå tungt over halt og sola hadde vi ikke sett den dagen nei. 


Hundene er ikke særlig opptatt av været. Nei, bare de får løpt så er alt helt greit.


Ronja og Tessy


Siden Ronja ikke skal stilles noe mer før hun har fått valpene, så lurte Patran på om hun ikke kunne få spare litt av pelsen på hodet, så det blir plass til en rosa sløyfe i luggen.


Da er det enklere med flat sveis, ikke mye som vokser på hodet der nei.


Klare bilder er ingen enkel sak i tjukk tåke, men en annen dag er sola tilbake og det blir klare fine bilder igjen.


Som du ser så er det ikke mange meterne unna de skal før de nesten ikke synes.


Med litt redigering så får en et lite glimt av noen hunder i allefall...


Kuldegradene har kommet og blir stort sett helt til sola skinner, men de dagene den ikke skinner så blir rimet liggende, 


Ronja sjekker over jordekanten, det kan jo ha gått noen der siden sist.


Jonas Fjeld var bra i går, han viste en side med utrolig tørr humor som jeg ikke hadde plukket opp tidligere. To timer lang konsert med mye informasjon innimellom sanger. Så det var skikkelig kos den kvelden.  I dag ble det middag på Rustad Kafe for å feire safirbryllup, ikke mitt nei, men mamma og pappa sitt. I morgen er det Norsk Vinner i Vikingskipet, så nå er det på tide å finne senga tror jeg.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...