tirsdag 13. oktober 2015

Navnendring, noe for enhver?


I dag har det vært rimelig hektisk på jobb,så da er det godt å kunne ta med seg pelsdottene på tur i skauen for å klarne hodet. Siden jeg har fri hver onsdag på jobb, så måtte jeg kjøre lønn i dag. I dag er det også den niende arbeidsdagen i denne måneden og det vil si at  regnskapet skal leveres Danmark innen kl 16 i dag. Siden det er september som er ferdig så skal vi levere inn tredje kvartalsrapport i tillegg. 


Jeg måtte bare stå på,for jeg hadde ikke anledning til å være til fire i dag, for Patran hadde sin første utviklingsamtale på ungdomsskolen i dag. Jeg skjønner ikke hvorfor de skal endre navn på alt som er hele tiden. Hva er galt med god gammeldags konferansetime? Og for ikke å snakke om KRL, KRLE, kristendomsundervisning, religinonsundervisning, eller hva dette faget har blitt kalt opp gjennom tidene. Rart at fag som Geografi og Historie heter det samme som når jeg gikk på skolen. Geografi kunne jo like godt het Hav, Land og Øyer. Og historie kunne het informasjon om menneskers væremåte og utfoldelse mot hverandre gjennom tidene. Ja for slike ting skal slett ikke ha korte enkle navn. Nei man må ha noe langt så en kan få laget noen forkortelser som kun lærere og elever skjønner. 


Nå har jeg kommet så langt i treningen med Lady, at hun tilbyr adferd når vi er i skauen. Må jo si at det er litt stilig da. Mounty gidder ikke, han ser bare dumt på oss. Om jeg prøver og lokker eller til slutt løfter han opp med framparten så han skal få labbene oppå noe. Da blir han som en potetsekk i hendene mine. Bare siger sammen og legger seg gjerne på ryggen. 40 kg er ikke så enkelt å få til å stables opp på noe når denne tingen ikke vil i det hele tatt. Nei hvorfor ha labbene på noe når en står veldig stødig og fint på bakken mellom stubbene tenker han,


Neste vinters vinterved er i oppstabling. Vedskjulet er fult til denne vinteren, som det var noen amerikanske forskere som påsto at den kom til å bli iskald


Etter at de skulle reparere veien oppe i skauen etter at den hadde flommet vekk for endel år siden, gravde de opp rørene og la dem ved siden av veien. Der ligger de fortsatt og bekken som skulle rent i rørene renner under rørene isteden. Dette er forøvrig de samme rørene som hundene gikk igjennom for noen dager siden. I dag skulle Lady gå oppå rørene. Sikkert enklere for hundene å gå tvers over bekken, da det nesten ikke er vann der nå. Men det er ikke så gøy.


Nå lader gjengen opp til fjelltur i morgen, siden jeg har fri fra jobb, Blir vel en av de siste turene tenker jeg, for snøen krabber stadig nedover fjellsidene i nærheten. Malin klarer seg temmelig bra etter medisinkutten, men den henger kanskje litt igjen tidligere. Men nå har det gått så lang tid at det ikke skulle være noe igjen lenger. Nå blir det stadig kaldere også, så da får en se... Hun går ikke mange meterne fra meg nå om daqgen, men hun henger med i mitt tempo. Jeg slipper å vente på henne, men det blir jo noen stopp når jeg har med meg fotoapparatet mitt.


Ha en flott dag i morgen, om dere har fri eller om dere skal jobbe eller skole! Nå skal jeg finne senga...

2 kommentarer:

  1. Jag står helst med alla fyra tassarna på backen också... Kramis!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...