søndag 4. oktober 2015

Litt i utur med bilder


Søndagen nærmer seg slutten og det gjør jammen ferien min også. En uke går jammen fort, det starter en ny fortere enn man aner. Det har blitt mange mil på tur iløpet av denne uka, så det har resultert i en mengde bilder. Jeg kan ikke ta inn alle bildene jeg tar en dag i ett innlegg, for da hadde det blitt kjempelangt. Så jeg holder fortsatt på med bilder fra 2. oktober.


Det er sånn det blir når jeg tar mellom 100 og 200 bilder hver dag. Det er slett ikke alle som blir bra, men jammen er det mange bilder om 1/3 blir bra også. Neste uke er det jobb igjen og det er ikke lenge før det er mørkt når jeg kommer hjem fra jobb og har spist middag. Da blir det bare bilder på onsdager og i helgene. Når det er høst så blir det vel snart litt mer regn også, da er det ikke noe særlig fotovær. Kjekt å ha noen bilder å gå på da.


I dag ble pappa med på tur, men bildene fra den turen får vente litt. Man må passe på når en har med kjentfolk på Holleia, da ble det en litt lenger runde enn jeg hadde tenkt først. Knall sol og mange varmegrader var det. Synd det har grodd så igjen alle steder, så det er ikke den utsikten det engang var når en har klatret oppover Holleia.


Tidligere på dagen hadde jeg vasket litt klær, puttet skinkesteik i ovnen og tatt en runde med Lady og Malin som ikke skulle være med oppover Holleia. Dumt det der at Lady og Ronja ikke går i hop, men desto sprekere blir jo jeg. De får ikke langtur begge to på samme dagen, så da blir det litt fordeling. I dag fikk Ronja langtur og endel skauleis. Slitsomt for korte bein og vabbe i lang lyng, men hun holdt god fart når vi kom ned på traktorveien igjen så hun var ikke sliten.


Når en har vært på skautur eller fjelltur om dagen, så hører en bare hunder som snorker fra hver sin krok resten av kvelden. En times tur er de jo vant til å få, så skal disse få langtur så må jeg stort sett være borte en 2-3 timer. Jeg går ikke disse langturene for hundenes skyld, men for min egen del.


Litt over middels aktivitetsnivå, særlig når det er fint vær ute. Kan ikke skjønne de som helst trives i sofakroken og se på tv eller data hele dagen. Nei noen timer må man faktisk være litt aktiv om dagen. Sliter ikke med å sove om kvelden da nei.


Tror dem har gitt opp elgjakta her jeg. På de turene mine så har jeg ikke sett hverken jakthund eller noen jegere. Som regel så har jeg vært minst en gang på jaktradioen iløpet av høsten. "Dame med hunder kommer i retning deg nå, over" Men høsten er ennå lang, så det kan jo skje i år også.


Det har vært mye spesielle skyer de siste ukene, både på dagtid og når det er solnedgang.


Jeg kunne gitt ut en tjukk bok med alle bildene mine, og ikke to er like. Spesielt naturbilder og detaljbilder av ting du ikke ser om du ikke gir deg tid til en liten stopp i ny og ne for å senke blikket.


Noe er større, men har noe eget for seg avlikevel.


Hvorfor gå rundt vannpytter når man går like raskt gjennom dem?


Ha en trivelig søndagskvel, nå skal jeg kose sofakroken og se om jeg finner noe spennende på tv.

1 kommentar:

  1. Det gör inget att bilderna är ett par dagar gamla när de är så fina... Kramis!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...