mandag 14. september 2015

Jeg skal bli rik!


Når vekkeklokka ringer, eller piper om du vil, på morgenen i dag så var det en hel time seinere enn i går. Men det hjelper lite da det så si er helt mørkt ute. Med regnvær og tunge skyer blir det langt på dag før det blir tilnærmet lyst ute. Inne ble det ikke lyst i dag. Det er helt greit å sitte inne på jobb når det er sånne dager. 


På vei hjem fra jobb var jeg en tur innom butikken for å finne meg noe middag. Siden både Leif og Patran skulle bort så var det bare meg til å spise. Men det var et bitte lite problem.


Lillian gjør ting hun ikke kan... lage middag til bare EN person! En hel pose wok, et stort glass med Uncle Bens sweet & sour ekstra krydret og en hel boks krepsehaler... Ja også må man jo ha frøloff ved siden av! Blir nok kveldsmat også og frokost i morgen og kanskje niste på jobb... men da er det nok tomt! Skal prøve å huske det til neste gang, men det er ganske lenge mellom hver gang jeg lager mat til bare meg.


Siden jeg ikke har noen direktørstilling, eller har ranet en bank eller gullsmed, siden jeg ikke er gift med en millionær eller direktør eller bankraner... ja så får jeg prøve å bli rik på annet vis...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...