tirsdag 4. august 2015

Bytur


Etter frokost i dag skulle mamsen ordne litt forskjellig, så da passet det bra for meg med litt sosialisering mente mamsen. Så jeg ble lempet inn i buret mitt, så kjørte vi avgårde til Hønefoss. Når jeg er med så parkerer alltid mamsen i parkeringshus. Da må vi inn i et bitte lite rom som gulvet forsvinner nedover eller oppover ettersom hvor vi skal. Heis kaller mamsen det, og jeg har visstnok godt av det??? Hva det skal være godt for skjønner ikke jeg!


På torget er det duer, i dag fikk de gå i fred for slemme unger. Ellers så skulle nok jeg og mamsen ordnet opp vi, er ikke så skvetne vi altså.


Vi så ikke så mange pelsdotter i dag, men jeg kunne fortelle at det hadde vært mange der tidligere på dagen. Mamsen mente at jeg ikke trengte å sjekke alle sammen. Mamsen ville gjerne tilbake til bilen før det begynte å regne. 


Siden det er sånn rød mann på andre siden, kan jeg gå da? Jeg er jo ingen mann! Nei, siden pelsdotter må gå i bånd i byen, så må de følge eierne sine. Så må eieren stå å vente så må jo pelsdotten det også. Lite det er urettferdig da, pelsdotter skulle hatt eget lys!


Mamsen syntes jeg burde ta det opp med politikerne siden det er sånt valg til høsten. Spørs om jeg må ta meg en tur på Rådhuset og legge inn en liten sak til neste møte de skal ha i kommunestyret. Pelsdottlys, det må da bli en fanesak for et parti! Og det partiet må mamsen stemme på i september!


Når man er i byen så er det ikke alle en møter som har tid til å kose med meg. Kan ikke skjønne det altså, jeg er jo så sjarmerende. Mamsen mener at jeg må roe meg ned litt, for det er ikke lov å dra i båndet om en er på tur i byen, eller noe annet sted. Jeg drar da ikke i båndet, det er mamsen som er alt for treg til å følge etter meg. Mamsen mente at det var hun som bestemte hvor vi skulle gå... men hør her da mamsen, jeg har vært i Hønefoss så mange ganger at jeg er skikkelig kjent jeg altså! 


De bommet litt på fargen når de skulle legge ut rød løper til meg da, men jeg skal se mellom potene på det akkurat i dag da for å være litt real.


Mamsen følte ikke helt for å slå seg ned med en bolle her heller, nei jeg må nok få med meg mer urbane folk på bytur neste gang.


Nei da bar det rett tilbake til parkeringshuset


Ut av heisen og finne bilen og kjøre hjem.


2 kommentarer:

  1. Såna där stadsturer gillar jag inte alls, tycker mycket bättre om skogar och sjöar och sånt. Fast kanske om det funnes särskilda övergångsställen med eget ljus för oss hundar...
    Så bra att ingen skrämde duvorna, man ska vara snäll mot alla djur! (Utom möjligen mördarsniglar, mumlar matte...)
    Kasper

    SvarSlett
  2. Såna där stadsturer gillar jag! Det finns så mycket spännande att nosa på. Det där med egna lysen tycker jag var en god idé. Såna som känner av när man kommer så det blir grön hund utan att man behöver vänta... Kramis!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...