tirsdag 16. juni 2015

Litt sånn posering


Lurer litt på om jeg skal bli sånn superblogger jeg altså. Ja sånn en som kan leve av å poste bilder og skrive om livet sitt på internett. Mamsen mener at jeg nok må jobbe litt hardere med saken da, enn det jeg gjør nå.


Jeg må poste flere innlegg om dagen og gjerne skrive hva jeg mener om forskjellige produkter,også må jeg ta maaaaaaaaaaange bilder av meg fra forskjellige vinkler. Jeg mente at vi kunne jo prøve på det da.... men da mente mamsen at vi måtte vente med det til hun hadde ferie, for ellers ble det for mye jobb på henne. Hun sitter jo tross alt foran en datamaskin hele dagen på jobben, så da er det greit med litt fri om ettermiddagen. Hæ??? Nei hun burde absolutt stille opp for meg altså!


Men i og med at mamsen bare skal jobbe en og en halv uke før hun skal ha en ukes ferie så får jeg vel føye meg da... MEN den uka skal det bli blogging altså! Da slipper hun ikke unna!


Sånne topp bloggere har fancy navn nesten alle sammen. De er fotballfrue, pilotfrue, komikerfrue og gud vet hva slags fruer de er... Kanskje jeg skal kalle meg blomsterfrue, eller fiolfrøken?


Jeg kan vel kanskje ikke kalle meg frue når jeg hverken har mann eller barn kanskje? Hva med jungelfrøken, eller skautrollet?


Jeg kan jo bare låne et skjerf eller to av studenten i huset. Hun sier nemlig at en må ha et skjerf til hvert antrekk... Men akkurat det tror jeg ikke at jeg får med meg mamsen på... 

2 kommentarer:

  1. Jag tror att Skogstrollet passar bäst! Du är så fin bland blommorna så du blir nog en superbloggare bara matten blir ledig... Kramis!

    SvarSlett
  2. Men Ronja om du ska bli en sån. Hinner du ju inget annat, inga skogspromisar, inget annat än bloggen. Det vore väl synd.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...