fredag 26. juni 2015

Ferie


Så skinner solen på meg igjen! En uke ferie, sola skinner, middag på Rustad Kafe med jentene etter jobb, fjernet stingene på onsdag og erklært fri for kreftceller etter andre inngrepet... da er det bare å planlegge resten av sommeren! God helg!


Det var et lite smikk på snuta når legen ringte for å fortelle at det var noe dritt med føflekken min. En føflekk som de i utgangspunktet ikke ville fjerne egentlig. Vente på time på sykehuset for å ta et større inngrep. Og ikke minst den psykiske påkjenningen og gå i tre uker uten å få noe svar. Hos fastlegen for å fjerne stingene og ba henne ringe til patologen i Drammen for å få svar. Gledestårer i øynene når hun kunne fortelle at de nye prøvene viste ingen tegn til uvanlig celledeling på noen måte.


Da er det godt å ha sånne koseklumper som trenger litt oppmerksomhet og trim. For noe må man jo gjøre, ellers hadde jeg blitt gal om jeg bare skulle sitte stille i sofaen. Noen begrensninger ble det jo, for armen var vond om en tok i, eller kom inntil den. Men etter tre uker så er den tilnærmet normal bruk igjen.


Bedre med en dump i armen og ett arr, enn død.


Etter å ha vært roligheta sjøl i mange dager, så blir det nok litt aktivitet denne uka som jeg har ferie. Så skal jeg jobbe i juli før det er to uker med ferie i august.


Litt tordenvær har det vært, så da forsvant hele internett. Men i dag kom boksen i posten, så da ble det nett til helga. Det har jo blitt noen turer både med og uten fotoapparat, så det er endel bilder som venter på å bli tatt i bruk.


Jentene hadde lyst til å ta en tur til Langedrag, og Bjørneparken på Flå, så har jeg lyst på en tur på fjellet, så uka kommer nok til å gå unna som bare det.


Merethe skal jobbe på mandag, så kanskje jeg og Patran blir med for å gå til Gyrihaugen før vi plukker henne opp igjen. Været er ikke noe å diskutere, for det er bra når jeg har ferie! Sånn er det med den saken.


Godt å ha noen dager åpne også, greit med tur i nærområdet også.


I morgen skal jeg sove lenge! Og slett ikke stå opp med en gang jeg våkner heller...


Peonene har startet å blomstre, men de fineste kommer ikke før lenger ut på sommeren.


Vi har jo igjen Slottet og Operataket siden sist Oslobesøk også. Spørs om jeg skulle hatt to uker ferie nå jeg for å komme ajour.


Pinseliljene blomstrer ennå


Rosespirea


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...