søndag 7. juni 2015

Bare fordi det er juni


Bare fordi det er juni så skal man spise middag på verandaen. Jo da det ble blomkål og brokkoli suppe på meg og Patran i dag PÅ verandaen. Fornøyelse? Nja, litt vind kan man si, men fordelen var at man ikke brant seg på suppa og kunne spise med en gang. 


Merethe jobber og Leif er på vift til Rudskogen


så da ble det kun to til middag i dag. Patran fikk bestemme, så da var i alle fall hun fornøyd. Jeg kan ikke si jeg er så overivrig på supper, men en gang imellom så er det greit.


Det er ikke alltid stier og traktorveier blir fulgt når vi er på tur i havna. Hundene trenger litt trening i å bruke kroppen sin.


Tessy tror Merethe drar for godt igjen når hun bare skal på jobb. Så hun er overlykkelig når hun kommer igjen om kvelden.


På tide med skikkelig såpevask og en real klipp på alle sammen. Men det får vente litt til jeg er i bedre form. Får ta ting rolig i noen uker til, og det er slett ikke enkelt når en er vant til å klare ting selv og være forholdsvis aktiv.


Men en får ikke grave seg ned riktig ennå vel? Men vente i det uvisse er ikke så gøy det heller.


Men med en arm som ser ut som denne granbuska, så har en vel ikke noe valg. Føflekken jeg fjernet viste seg å være skikkelig dum og ulumskhetene flommet, så på torsdag kjørte Leif meg på sykehuset for å fjerne mer av armen. Nå er det bare å vente på svaret fra de nye prøvene. Viser de kreft også, så er det bare å skrinlegge alle planer videre i sommer. Men vi håper på det beste.


Da er det godt å ha to hjelpsomme jenter i hus, både med klesvask og annet forefallende som dukker opp.


Når vi skulle på revyen i går så gikk vi rett på Kenneth og Christine, som også skulle dit. Kenneth var like begeistret som meg og Leif over forestillingen. Den var om verre enn jeg syntes om de to andre jeg har sett. Fortsatt bare tiss og prompehumor, gamle kjærringer som hylte av latter, Nei nå har den revyen fått nok sjanser. Leif hadde ikke sett tidligere, men siden vi fikk billettene så var det jo greit. Nei da er det bedre med Jailhouse rock seinere i sommer.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...