mandag 11. mai 2015

Gårdshund


Når du har så stor gård er det masse å passe på for en liten kropp som meg. Og ikke nok med det, i går fikk jeg besøk. Tenk det kom en hel familie og ville hilse på bare meg! De ville vente til jeg får løpetid igjen og vil gjerne ha en valp av meg.


Tessy var litt misunnelig da, men hun måtte være inne når de kom. Mamsen ville ikke at de skulle bli overfalt av de andre pelsdottene, så det var nok at jeg og Malin var ute. Malin prøvde etter beste evne å få oppmerksomheten deres, men de ville ikke ha flater de ville ha små ronjaer. Så det så!


Jeg skjønner dem godt jeg, kanskje jeg får overtalt mamsen til å ha ALLE småronjaene her hos meg når de kommer? Hallo, sa mamsen. Først må du få løpetid igjen og det tar noen måneder, så må vi finne en fin pelsdott som egner seg som far... så kan jeg visst begynne å planlegge småpelstilværelsen. Jeg kan jo trene på Lady sine,for mamsen håper hun får småpelser i slutten av juni.




1 kommentar:

  1. Hoppas verkligen att det blir en hel hög med småronjaer senare i sommar! Bäst att du tränar ordentligt på Ladys valpar då... Kramis!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...