mandag 20. april 2015

Hva en kan lære!


Det er ikke bare hunder som har noe å lære av oss... vi har litt å lære av dem vi også... eller ikke?


I går ble det tur helt ut til brua på Veme med Mounty og Ronja. Mounty trenger litt tankeadspredelse fra Lady og Tessy. Lady var på topp i går, så det ble en parring på morgenen og en på kvelden. Da var det godt med en liten pause på tur i mellomtiden. 


Før jeg kjørte Merethe til bussen i Hønefoss så ble det skinkesteik til middag, jeg rakk å kaste inn en henger med ved også og vaske noen maskiner med klær. Husvasken tok jeg i  dag, for nå er stort sett Lady ferdig med å grise, så er det bare en ukes tid til før det minker hos Tessy også. Så kanskje det blir dobbeltseng igjen neste gang Merethe er hjemme igjen.


Siden det var så varmt var det greit å gå ned til elva på Veme for å avkjøle hundepoter og slukke tørsten. 


Mounty ville ta seg en skikkelig runde,men jeg ville ikke slippe han der. Elva er ganske stri før brua og han har kun badet nedenfor brua tidligere. Dumt om han skulle bli med i dragsuget og slå seg.


Så må man riste seg før man kan gå videre.


Sånn ser det ut når en flat har vært i elva.


1 kommentar:

  1. Härligt med hundbad! Vår goldenflicka Hilda älskar att slänga sig ner i vattenpölarna när vi går vår morgonsväng. Hon blir alldeles svart under magen och när vi kommer hem måste duschen tas fram.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...