tirsdag 31. mars 2015

Feriemodus


Nei Kasper og Ludde, noen palmer fant jeg ikke i det hele tatt. Så da må jeg nok bruke energien min på noe annet. Det er igjen litt lite snø for skitur, men mamsen kan gå med støvler.


Du lurer sikkert på hvorfor jeg ikke bare ligger rett ut og slapper av når både jeg og mamsen har ferie? Eh...det er gøy å løpe da!


Men jeg kan grave meg ned i den lille snøen som er også. Jeg blir ikke helt borte, men der er ikke sikkert alle ser meg med en gang.


Synes det er gøy at du vil følge med på hva jeg og mamsen driver med i påsken. Kan bli spennende når denne påskedagen som heter Skjærtorsdag kommer... Må jeg passe meg så ingen kommer og skjærer meg i to da eller?


Jeg kan ikke huske at jeg måtte passe meg for kniver og sånt i fjor...?


Eller?


2 kommentarer:

  1. Nej, det är nog ingen som ser dig när du gräver ner dig i snön, bara du inte viftar för glatt med svansen! Då blir du nog upptäckt. Jag tror inte du behöver vara orolig för skärtorsdagen. Matte ser nog till att det inte kommer någon med knivar... Kramis!

    SvarSlett
  2. Visst är det bra med ledighet, man kan studsa runt i skogen alla dar. Snart nu har vi också ledigt, hela 6 dagar. Härligt.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...